Renault Austral se stává vítězem ankety „Best Buy Car of Europe 2023“

  • Nový Renault Austral byl zvolen „Best Buy Car of Europe 2023“ porotci mezinárodní ankety AUTOBEST
  • Model Austral získal dvojnásobné ocenění v soutěži AUTOBEST 2023, když získal cenu SMARTBEST za multimediální systém OpenR link propojený se službami Google Automotive Services.

AUSTRAL „AUTOBEST – BEST BUY CAR OF EUROPE 2023“

31 novinářů z 31 evropských zemí, kteří zasedají v porotě AUTOBEST, zvolilo vůz Austral Best Buy Car of Europe 2023. Poté, co se před několika týdny dostal mezi 6 finalistů, vybrala porota Nový Renault Austral jako vůz, který nejlépe splňuje nákupní kritéria evropských spotřebitelů.

Kromě ocenění Best Buy Car of Europe 2023 získal Nový Renault Austral v listopadu loňského roku také ocenění SMARTBEST 2023. Toto ocenění je uznáním vynikající kvality multimediálního systému OpenR link propojeného se službami Google Automotive Services, díky němuž se Austral stal nejlépe « propojeným » vozem v Evropě.

 

Technologické, efektiví a propojené SUV pro všechny

Austral, který se prodává od listopadu 2022 ve Španělsku a poté ve Francii, ztělesňuje strategii Renaultu získat zpět segment C a je umístěn v srdci segmentu C-SUV. Je určen pro soukromé i firemní zákazníky, kteří hledají osobitý, statusově orientovaný vůz.

Austral nabízí to nejlepší z technologií pro každého s 32 jízdními asistenty, pokročilým systémem Renault 4Control, multimediálním systémem OpenR link, který nabízí to nejlepší ze služeb a aplikací Google, a mimořádně účinným full hybridním motorem E-Tech o výkonu 200 k pro maximální potěšení z jízdy.

„Austral získává ocenění Autobest 2023. To je velkou pýchou a uznáním pro všechny týmy Renault v konstrukci, inženýrství, výrobním závodě v Palencii, prodejní síti a pro všechny, kteří na projektu pracovali. Porota Autobest, složená z 31 členů z 31 zemí, jasně pochopila, že naše nové SUV v tomto segmentu je dokonalou syntézou toho nejlepšího ze dvou světů: elektromobilu do města a vysoce účinného hybridního motoru schopného překonávat dlouhé vzdálenosti bez dobíjení. Díky OpenR Link a Google Automotive Services nabízí Nouvel Austral také nejlepší služby, konektivitu a aplikace, které poskytují pohlcující a intuitivní zážitek z jízdy.“ Fabrice CAMBOLIVE, Renault Chief Operating Officer

„Náš letošní vítěz představuje budoucnost značky Renault. Jedná se o nejlepší model francouzského výrobce s prémiovými materiály, velmi vysokou vnímanou kvalitou, vynikajícími jízdními vlastnostmi, působivým designem a pravděpodobně nejpropojenějšími technologiemi v současných automobilech. Je poháněn full hybridním motorem E-ech, který získal jedno z našich předchozích ocenění TECHNOBEST. Ze šesti finalistů letošního ročníku soutěže dokázal Austral zaujmout většinu porotců z největších evropských nezávislých automobilových médií počtem zastoupených zemí a mnozí jej umístili na přední příčky svých hlasování. Tímto vítězstvím se Renault skvěle vrací na vrchol naší soutěže a stává se s vozem Austral nejlepším autem Evropy pro rok 2023!“ Dan VARDIE, Founder & Chairman of the AUTOBEST organization

Zdroj: Renault