Makramé závěsy na květiny ze Zahrady na niti zútulní váš interié

České květinářství a e-shop Zahrada na niti přináší už více než deset let nejzajímavější tipy na pěstování rostlin v interiéru. Jak napovídá samotný název, často se jedná o techniky zavěšení. Podobně je tomu i u makramé závěsů z dílny české značky Visím, jejichž drhané závěsy Zahrada na niti nabízí.

Makramé závěsy na květiny mají celou řadu předností. Podle zakladatelky Zahrady na niti Lenky Hrubé je jejich největší výhodou univerzálnost: „Můžete do nich umístit prakticky jakoukoliv nádobu, od květináčů různých průměrů po vázy roztodivných tvarů a velikostí. Díky dřevěnému očku je snadno zavěsíte například na háček přivrtaný na strop či do zdi nebo třeba na věšák kabátů. Samotnou mě překvapilo, jak dobře v závěsech květináče i vázy vypadají,” dodává Lenka Hrubá.

Drhané závěsy oceníte také pro jejich jednoduchost – stačí je zavěsit na háček a květináč do nich „posadit”. Pokud vám nebo rostlině přestane umístění vyhovovat, například kvůli tomu, že na závěs svítí moc sluníčka, jednoduše květináč vyjmete a do závěsu vložíte jiný. Závěsy jsou z kvalitních materiálů, ručně vyráběné a propracované, takže vám dlouho vydrží.

 

V nabídce Zahrady na niti najdete dvě kolekce makramé závěsů na květiny. Kolekce Brass (v koláži 1) obsahuje tři druhy makramé závěsů doplněných o mosazné trubičky, které se dají různě posouvat. Simple (v koláži 2 a 3) je tvořena dvěma druhy závěsů ze smetanových bavlněných provazů s propracovanými detaily.

„Rostliny se s boho závěsy skvěle doplňují a kaktusům, sukulentům, popínavkám i klasickým pokojovkám to v makramé závěsech moc sluší,” je přesvědčená zakladatelka Zahrady na niti. Vyzkoušejte ručně drhané makramé závěsy na květiny, uvidíte, že podpoří útulnou atmosféru i u vás doma.

Makramé závěsy, které seženete v Zahradě na niti od 690 Kč, vytvoří ve vašem domově dokonalou boho atmosféru. Kromě nich na na e-shopu www.zahradananiti.cz nebo v ateliéru v Praze ve Školské 7 seženete také spoustu dalších levitujících rostlin a doplňků.

Processed with VSCO with hb2 preset