EYE 2020: nová limitovaná kolekce dekorativní kosmetiky

Přirozený lookje trendy a sluší každé ženě, ale občas mu přeci jen chceme trochu pomoci a toužíme po zvýraznění. O podtržení krásy očí a obočí se postará nová limitovaná kolekce Eye 2020, která nadchne svou jednoduchostí, harmonickými tóny i rozmanitými texturami.

Brow Mascara

Řasenka na obočíŘasenka na obočí Brow Mascarazvýrazní a podtrhne obočí přesně tak, jak potřebujete. Dokáže jej definovat a zafixovat, ale také vyplnit. Nerozmazává se ani nedrolí a vytváří velmi přirozený vzhled. Profi tip:Řasenku na obočí lze použít také vkombinaci spudrem na obočí ALCINA Perfect Eyebrow Powder nebo tužkou na obočí ALCINA Perfect Eyebrow Styler. Nejdříve naneste Perfect Eyebrow Powder nebo Perfect Eyebrow Styler, poté obočí zafixujte řasenkou na obočí EyebrowMascara. Výsledek bude ještě intenzivnější. K dostání ve dvouodstínech:

light, dark

MPC:300 Kč

Eyeshadow

Oční stíny

Oční stínyPraktické monostínyvynikají sametově hebkou texturou a oslnivým třpytivým finišem. Dají se snadno stínovat a jednotlivé tóny jsou jednodušekombinovatelné tak, abyste snimi vykouzlili jak jemné, tak i výraznější líčení.  K dostání ve čtyřech odstínech:

pearly silver, sparkling bronz, golden brown, nordic grey

Profi tip:Tmavý odstín (např. nordic grey) naneste podél řas. Přidáním světlého odstínu (např. pearly silver) do vnitřního a/nebo do vnějšího koutku oka svůj pohled rozzáříte.

MPC:275 Kč

 

Liquid Eyeshadow

Tekuté oční stíny

Stačí jemně přetřít víčko a můžete si užívat úchvatné barvy, nepřehlédnutelný třpytivý finiš i příjemnou texturu tekutých očních stínů Liquid Eyeshadow. Kromě těchto benefitů se mohou tekuté oční stíny pyšnit také dlouhou výdrží a rychlým schnutím. Kdostání ve dvou odstínech

champagne, sparkling rose

Profi tip: Tekuté oční stíny nanášejte v tenké vrstvěnejen na pohyblivé víčko, ale také pod obočí a/nebo do vnitřního koutku oka. Oko tak bude působitvětší a v případě převislých víček opticky pozvednenadočnicový oblouk a oko opticky otevře.

K dostání v salonech spolupracujících se značkou ALCINA vprůběhu září 2020.