Praha 4 připravila pro předškoláky prázdninový tábor

Praha 4 nabízí svým předškolákům a jejich rodičům ve druhém prázdninovém měsíci zajímavý prázdninový program. Od 3. srpna do 7. srpna a od 10 srpna do 14. srpna 2020 se pro děti z mateřských škol zřizovaných městskou částí bude konat příměstský sportovní kemp. Ten zajistí péči o předškolní děti v době, kdy si jejich rodiče nemohou vzít dovolenou, ale především předškolákům nabídne zajímavé prázdniny.

„Chceme dětem umožnit prožití hezkých prázdnin. Místo pobytu v klasické mateřské škole s klasickým denním režimem, který znají a zažívají po celý rok, si u nás v srpnu užijí letní volno se zajímavým programem, se sportovními aktivitami, při nichž poznají nové kamarády a naučí se nové věci,“ uvedla starostka Irena Michalcová (ANO 2011).

Příměstský sportovní kemp uspořádá městská část Praha 4 ve spolupráci s AFK Slavoj Podolí Praha v objektech a školních zahradách Mateřské školy 4 pastelky a Krčské mateřské školy. Program je určen pro 225 dětí.

Mateřská škola 4 pastelky se nachází v Sedlčanské 14, Krčská mateřská škola v Tajovského 1309. Předběžná cena pro jedno dítě je 1.800 Kč za týdenní pobyt. V ceně je zahrnuto personální zajištění a strava třikrát denně včetně celodenního pitného režimu. O děti se budou starat převážně zaměstnanci mateřských a základních škol a trenéři AFK Slavoj Podolí Praha.