Poslední školní dny plné ovocných chutí

Červen patří mezi malými i většími školáky k jednomu z nejoblíbenějších období. Známky a klasifikace už jsou většinou uzavřené, školní režim se trochu uvolňuje a je čas na zábavnější aktivity, než je jen učení. Na děti čekají sportovní odpoledne, dětské dny, výpravy za poznáním i školní výlety. Aby byly za každých okolností plné energie, je třeba se postarat o správné zásobení živinami. Dbejte na čerstvé a kvalitní suroviny při přípravě hlavních jídel a nezapomínejte ani na vyvážené svačiny. Pokud hledáte nutričně bohatou variantu se skvělou chutí, sáhněte po tyčince Fit fruitík.

Müsli tyčinka Fit fruitík je vyrobena speciálně pro děti a na trh ji přináší česká společnost ÚSOVSKO FOOD Klopina. Je vhodnou alternativou ke klasickým müsli tyčinkám, které děti většinou nemají příliš v oblibě – kvůli jejich struktuře. Tento problém je však u Fit fruitíku vyřešen. Díky výrobní technologii děti v tyčince nenajdou kousky cereálií a sušeného ovoce, i když jsou v ní ve skutečnosti obsaženy.

Mohou si tak jen užívat bohatou ovocnou chuť a jejich maminky zase vědomí, že jim dopřávají svačinku plnou blahodárné vlákniny, vitamínů, minerálů a postupně se uvolňující energie. Fit fruitík je prostě skvělým průvodcem na krátké i delší výlety, sportovní aktivity i běžný den. Vybrat si můžete jednu ze 4 příchutí: pomeranč v kakaové polevě, limetu v jogurtu, jahodu v jogurtu nebo banán v kakaové polevě.

Müsli tyčinky pro děti Fit fruitík můžete zakoupit u všech hlavních maloobchodních prodejců potravin. Více informací se dozvíte na webových stránkách www.tycinkafit.cz a www.fit.eu