Miroslav Antl nastupuje do advokátní kanceláře KŠD LEGAL, povede v ní tým zaměřený na trestní právo

Bývalý senátor JUDr. Miroslav Antl od ledna posiluje advokátní kancelář KŠD LEGAL, na starosti bude mít vedení týmu advokátů specializovaných na oblast trestního práva.

„S Miroslavem Antlem získává naše právní kancelář erudovaného právníka s ohromnou zkušeností z oblasti trestního práva, ale i dalších oblastí. Jeho profesionalita a odborný přístup jsou pro nás zárukou, že klientům se dostane toho nejlepšího právního servisu,“ říká Mgr. Ilona Kindlová, partnerka advokátní kanceláře KŠD.

 

Bývalý senátor, státní zástupce a ředitel Úřadu vyšetřování pro ČR Ministerstva vnitra během svého působení získal bohaté zkušenosti z vyšetřovací a právní praxe, jakož i z legislativního procesu v rámci zákonodárného sboru.

 

„Spolupráce s renomovanou advokátní kanceláří KŠD je pro mne velkou výzvou a návratem do trestněprávní praxe, a tedy i možností využít pracovních zkušeností z vyšetřování nejzávažnějších zločinů a práce státního zástupce. A samozřejmě i ze svého působení senátorského,“ říká Miroslav Antl.

Antl v KŠD LEGAL povede tým se zaměřením na obhajobu v trestním řízení, zastupování poškozených v trestním řízení, analýzu a přípravu procesní strategie v trestním řízení, trestní právo a Corporate complains, obhajobu a poskytování právního poradenství právnickým osobám v rámci trestního řízení, včetně přípravy Corporate complains programu a provádění interního vyšetřování.

Více informací www.ksd.cz