Majitel módní značky BANDI děkuje lékařům a zdravotníkům

Začátkem října začala česká módní značka Pánské obleky BANDI vysílat na televizních obrazovkách upřímné poděkování lékařům a zdravotníkům za jejich obětavou a náročnou práci. V souvislosti s tímto přichystal majitel značky BANDI pro tyto profese výjimečnou událost, a to slevu 50 % jako formu poděkování.

Proč BANDI děkuje lékařům a zdravotníkům?

„Zdraví. Každý z nás si ho přeje a každý ho potřebuje. Když ale v životě přijde nemoc nebo úraz, připadá nám zcela samozřejmé, obrátit se na lékaře. Lékaři, zdravotní sestry, sanitáři a další odborný personál pak o nás pečují. Naše zdraví a někdy i životy doslova závisí na jejich dobře odvedené práci, která je velice náročná,“ říká Andrej Bandi Vámoš.

S tímto nezbývá než souhlasit. Majitel značky si je této situace zjevně velmi dobře vědom. Jakým způsobem se tedy rozhodl těmto lidem poděkovat? „Bohužel jsou tyto profese společností mnohdy nedoceněny a někdy se jim nedostane ani poděkování. Tento stav si uvědomuji, proto bych jim rád vyjádřil úctu a respekt. Lékařům a zdravotníkům věnuji speciální slevu na nákup oblečení v prodejnách BANDI. Mohou tak udělat radost sobě nebo svým blízkým,“ dodává majitel módní značky Pánské obleky BANDI.

Lékaři, sestry, sanitáři a celý zdravotnický personál nakoupí od 8. do 26. 10. v kamenných prodejnách BANDI se slevou 50 %. Slevu samozřejmě využijí i ženy, kterým se tímto naskytne výborná příležitost, jak pro své blízké v předstihu nakoupit ideální dárky k Vánocům. Mohou také přijít se svým mužem, synem nebo tátou přímo do prodejny, kde si sám vybere oblečení přesně podle svého vkusu.

Příklad slevy:

Původní cena pánského obleku: 7.990 Kč

Akční cena obleku se slevou 50 %: 3.995 Kč

Ušetříte: 3.995 Kč

Pokud byste si pořizovali celý outfit na společenské události, tedy pánský oblek s košilí i kravatou, běžně byste zaplatili 11.948 Kč. S využitím této speciální slevy však zaplatíte pouze polovinu ceny, tedy 5.974 Kč. A to se vám rozhodně vyplatí.

Informace o podmínkách mimořádného poděkování si přečtěte na oficiálním webu značky www.bandi.com.