Limitovaná edice vozu MY AMI BUGGY: 50 exemplářů prodaných za méně než 18 minut

Obrovské nadšení veřejnosti z dobrodružného charakteru konceptu představeného v prosinci 2021 přimělo Citroën k výrobě velmi limitované série, aby tuto silnou poptávku uspokojil. Téměř 1 800 lidí vyjádřilo přání koupit si tuto novou exkluzivní verzi modelu Ami.

 

My Ami Buggy, který je jako stvořen pro dobrodružství,  svou kabinou otevřenou směrem ven ztělesňuje volnost pohybu a prázdninovou atmosféru.

Místo dveří má kovové trubkové branky. Střecha také zmizela a nahradila ji odnímatelná plachta, aby se co nejlépe využil volný prostor.

Jeho dobrodružný styl s novou karoserií v barvě khaki, podběhy kol, předním a zadním nárazníkem a zlatými disky kol lze jen těžko přehlédnout. Je také těžké odolat jeho žlutým doplňkům, které mu dodávají svěží vzhled.

Ami je k dispozici v 9 zemích a od svého uvedení na trh v dubnu 2020 si v Evropě získal již více než 21 000 zákazníků. Oslnivý úspěch této limitované série 50 kusů je jasným signálem zájmu veřejnosti o exkluzivní verze tohoto malého „objektu mobility“.

 

Koncepční vůz CITROËN MY AMI BUGGY CONCEPT je připraven vyrazit za dobrodružstvím