Kristina Kloubkova – jinak a lépe!

Krásná moderátorka a bývalá uznávaná tanečnice Kristina Kloubková s váhou ani s pohybem evidentně problém nemá. „Váhu řešit nemusím. Sice mám ten dar po rodičích a jak se říká shůry, ale to neznamená, že jím a dělám úplně cokoliv, na co si vzpomenu. Hlídat se musí v racionální míře každý a já rozhodně nejsem výjimka,“ popisuje péči o svou dokonalou štíhlou postavičku Kristina. Hodně teď také čtu o zdravém stravování, zajímám se taky o tradiční čínskou medicínu. Moc mě to baví a myslím, že se tomu budu v budoucnu i více věnovat. S mírou, samozřejmě. Ale kdo ví, kam mě to mé samostudium posune“, dodává Kristína.    

Čím to, že Kristina změnila svůj jídelníček i styl?

Když byly Jasmínce 4 roky, prodělala mononukleózu a pneumokokovou infekci, takže jsem musela naprosto změnit vaření. Jasmi si tenkrát stěžovala, že tak dobře vařím, ale že se to najednou nedá jíst. Dokonce mi jednou i řekla, že je to nechutný. Byly Vánoce a Jasmi musela držet jaterní dietu. Tudíž jakékoliv tuky, nadýmací potraviny, koření, vše muselo z jídelníčku pryč. Žádná sranda to pro mne jako mámu, která vařila zásadně česká jídla pěkně na másle, či sádle a omáčky dělala jen ze šlehačky, rozhodně nebyla. Už v té době jsem se začala více zajímat o potraviny a teď jsem tomu tak trošku propadla. Zajímám se o původ masa, odkud jaká potravina pochází, co obsahuje…No, občas je se mnou doma asi velká sranda,“ popisuje svůj nový zájem televizní moderátorka.

Václav s Kristinou jsou i bývalí spolužáci z taneční konzervatoře, tak na jejich taneční protahovací a cvičební kreace je skutečně krásný pohled.

 

Svou postavičku si krásná moderátorka zušlechťuje kromě stravy také cvičením. A motivaci i podporu jí dává její partner, tanečník a choreograf Václav Kuneš. Ten si „odskočíl“ ze zkoušek z divadla La Fabrika, kde bude mít v září se svým souborem 420PEOPLE premiéru představení Panthera, aby si venku se svojí přítelkyní zacvičil.

Každé ráno si zacvičíme sadu osmi cviků Ba Dua Jin, neboli 8 kousků brokatů. Je to soubor cviků na zesílení vnitřních orgánů, na uvolnění stresu a zlepšení páteře i psychiky. Je moc fajn, když si na sebe člověk najde chvilku a dokáže se věnovat sám sobě. Ranní cvičení je úžasné. Alespoň mě to moc vyhovuje. Nabiju se energií a mám pak celý den lepší pocit i náladu. S Vašíkem jsme začali chodit na Tai chi a úplně jsme tomu propadli,“ směje se Kristina.

Zdroj: Fit