Krása pomoci – Jídlo, péče o zdraví i drobné radosti

Rychlí jako blesk díky BMW Česká republika. S plným kufrem díky společnostem Emco, Mana, Svět rovnátek, Profimed, Penny, Lindt nebo restauraci St. Martin.  Tak s dávkou optimismu i dobré nálady i na začátku dubna rozváží Krása pomoci svým klientům nákupy, prostředky péče o zdraví i drobné radosti.

Nejsme v tom sami

I v této nelehké době máme jednu velkou radost. Je kolem nás mnoho lidí, kteří podali pomocnou ruku. Zprostředkují pro naše klienty obrázky od dětí, dodají čokoládu, květiny, jídlo, něco na čtení, peníze na organizaci pomoci i psychologickou pomoc. Pošlou naději. DĚKUJEME!

Pokračujeme v osvětě

Hledáme témata, vysvětlujeme, edukujeme. Tvoříme plakáty, manuály i edukační videa. V posledních týdne to byla Psychohygiena pro seniory a otázky a odpovědi v péči o blízkou osobu staršího věku.

Krása pomoci

Hledáme partnery

Jsme moc rádi, že se s námi spojily takové společnosti, jako je Slevomat , Fanklub českého hokeje  nebo Alza . I díky nim totiž můžeme pomáhat s tím, aby lidé, kteří zůstali sami, nebyli osamoceni. Jsme otevřeni novým spolupracím.

Více informací naleznete ZDE

Nadace Krása pomoci

Nadace byla založena v roce 2008. Za 10 let rozdělili mezi neziskové organizace pomáhající seniorům více než 30 mil. korun. V rámci vlastního projektu Doma bez obav pomohli tisícům seniorů, aby mohli žít důstojně doma.

Pravidelně se účastní mezinárodních konferencí, svoji práci prezentovali také na půdě OSN.

Vizí nadace jsou spokojení senioři, kteří vedou kvalitní a důstojný život v domácím prostředí. Zároveň pracuje na tom, aby společnost vnímala seniory s respektem.

Posláním nadace je nabízet seniorům a jejich blízkým informace, kontakty a oporu v důležité životní etapě stáří. Cílem je prožít stáří jako pozitivní, plnohodnotné a aktivní období života v prostředí domova.