Ikonické legíny Pura Vida jsou nyní ještě kvalitnější a pohodlnější. Česká značka je nabízí v novém materiálu a přichází také s novými designy

Česká značka Pura Vida, kterou proslavily ikonické sportovní a volnočasové legíny v pestrých barvách a vzorech, přichází s novými legínami z kvalitnějšího funkčního materiálu. Švadlenky z něj ušily třináct typů legín, z nichž tři designy jsou zbrusu nové. I v tomto případě neopomněly budoucí maminky, pro které jsou k dostání čtvery nové těhotenské legíny.

Vyšší kvalita sportovních legín Pura Vida spočívá v novém rychleschnoucím funkčním materiálu. „Je měkký, flexibilní a poddajný. Má speciální povrchovou úpravu, která je extra odolná proti oděru, škrábancům a ošoupání. Majitelky legín si nebudou připadat jako v korzetu, ale i přesto jim při běhu nebudou legíny sjíždět a při józe se nebudou zařezávat,“ popisuje designérka a zakladatelka Pura Vidy Petruccya (Petra Bartoňková). Podle jejích slov je materiál ideální na pomalé sporty, protože nohy příjemně obepne, ale nestáhne. Legíny se díky kvalitnějšímu materiálu také jen tak nevytahají a nepopraskají.

V novém materiálu nabízí Pura Vida oblíbené legíny Něžná, Malý Princ a západ slunce, Indiana girl, Flowing flowers, Mír a Jungle fever. Úplně nově vytvořila Petruccya tři designy legín s příznačnými názvy:

Legíny Chytrolína pomůžou majitelkám být mazané jako liška a vidět věci, které zatím nevidí. Už Malý princ totiž věděl, že mít po ruce chytré kámoše se vyplácí. Liščí mandala na legínách bude všem, kdo je obléknou, ukazovat správný směr. Legíny Vlčí mák přenesou své nositelky na pole plná vlčího máku vlnícího se pod narůžovělou oblohou. Dodají elán pozdních letních dní a noblesu Makové panenky. Legíny Jenom kvetu jsou pro všechny ženy, které se už dlouho odhodlávají k rozpohybování sebe samých. Pomohou vám máknout a pořádně rozkvést.

S novým materiálem nezapomněly v Pura Vidě ani na těhotné. Čtvery nové těhotenské legíny jsou ušité v oblíbených (dosud netěhotenských) designech Srdíčka, Antidepky Black & White, Skoro tatoo a v novém designu Jenom kvetu. Pro budoucí maminky je materiál vyhovující, protože je měkký, flexibilní, poddajný, a zároveň není průsvitný. „Díky speciální povrchové úpravě je materiál velmi odolný a vydrží klidně i více než jedno těhotenství. Látka vás příjemně a bezpečně obepne, ale nestáhne. Nepoleze z nich bříško ani přetékající boky, bříšku naopak nabídne příjemnou a bezpečnou podporu,“ říká Petruccya.

V neposlední řadě dodává, že nové Pura Vida legíny jsou vhodné i pro maminky po císařském řezu. Pas legín je totiž nebude stahovat a tlačit na jizvu, ale zároveň nabídne příjemnou podporu.