DS AUTOMOBILES představuje svůj Instagramový butik

  • DS Automobiles nabízí ve svém novém instagramovém butiku výrobky kožené galanterie a kolekci Inès de la Fressange Paris.
  • Tyto luxusní produkty doplňují zmenšené modely představující celou řadu DS Automobiles.
  • Instagramové účty DS Automobiles sleduje téměř 20 milionů followerů ročně, přičemž roční nárůst činí 50 %.

Značka DS Automobiles

Značka DS Automobiles zaznamenává na Instagramu trvalý růst. Účty představující životní styl značky, zaznamenávají nárůst dosahu přibližně o 50 % ročně, v roce 2021 dosáhnou 20 milionů followerů. Aby značka DS Automobiles uspokojila poptávku tohoto oddaného a věrného publika, jehož převážná většina je ve věku 25 až 54 let, rozhodla se otevřít butik.

Ve spolupráci s technickými týmy platformy nyní DS Automobiles nabízí na @DS_Official přibližně třicet položek, jde zejména o koženou galanterii a kolekci Inès de la Fressange Paris.

Všechny výrobky prodává přímo DS Automobiles a dodává je do celé Evropské unie.

Hvězdné produkty

TAŠKA 48H DS (490 €): elegantní celokožená cestovní taška, kterou navrhli designéři DS Design Studio Paris a vyrábí se ve Francii. Tato taška 48H má velký počet vnitřních i vnějších přihrádek, a je proto velmi praktická. Zip vedený po celé délce mimo střed tašky (na obou stranách sahá až na konec) umožňuje snadný přístup do celého vnitřního prostoru. Tašku lze díky odnímatelnému ramennímu popruhu nosit v ruce, křížem přes tělo nebo na rameni. Na tašce naleznete řadu prvků typických pro výrobky DS, zejména gilošovaný vzor „Clous de Parisů na jezdci zipu. Na nýtech je upravená verze loga DS, na svět automobilů DS odkazuje také kůže a celé zpracování.

PENĚŽENKA DS x INES DE LA FRESSANGE PARIS (190 €): tato velmi elegantní peněženka vznikla ve spolupráci mezi módním domem Inès de la Fressange Paris a DS Automobiles. Díky malé velikosti se snadno nosí v kapse. Zlatý zip a kožené provedení „airmail“ jí dodávají punc elegance.

DS AERO SPORT LOUNGE SPEEDFORM (52 €): DS Aero Sport Lounge je nejnovější model značky DS Automobiles, který představuje nový tvar automobilu. Posouvá hranice automobilového luxusu v technologicky vyspělém a současně elegantním prostředí, kde mizí displej, aby vytvořil prostor pro vysoce kvalitní materiály. Objevte limitovanou číslovanou edici tohoto koncepčního vozu v podobě speedformu v měřítku 1:43.

Produkty DS naleznete ZDE

DS AUTOMOBILES

Značka DS, která vznikla v roce 2015, se opírá o výjimečný odkaz vozu DS z roku 1955. Jejím základním rysem je avantgardní duch a ambicí ztělesnit know-how francouzského luxusu v automobilovém odvětví. DS Automobiles je prémiovou značkou skupiny PSA.

Vozy DS jsou určeny pro zákazníky, kteří usilují o osobní vyjádření a milují nové technologie, u druhé generace modelů DS se snoubí elegance a špičkové technologie. SUV DS 7 Crossback, DS 3 Crossback, DS 4 a DS 9 tvoří modelovou řadu vozů, které jsou v nabídce i ve verzi s elektromotorem a označením E-Tense.

100% elektrický DS 3 Crossback E-Tense, hybridní plug-in DS 7 Crossback E-Tense 4×4 s výkonem 300 k a pohonem 4 kol a emisemi pouhých 30 g CO2/km, využívají know-how, které DS získala společně se získáním Poháru pilotů i týmů ve Formuli E 2018/2019 i 2019/2020.

Pro náročné zákazníky vytvořila společnost DS Automobiles program exkluzivních prémiových služeb „ONLY YOU, l’expérience DS“ pro jedinečný zážitek z kontaktu se značkou DS.

Značka DS, která je přítomna ve 41 zemích, vytvořila a vyvinula exkluzivní prodejní síť, kterou tvoří po celém světě více než 400 showroomů DS Stores a DS Salons.

Novinky o DS France sledujte na www.DSautomobiles.fr @ DS_France

a mezinárodní dění kolem značky DS na www.DSautomobiles.com    @DS_Official