Čerstvé potraviny a nápoje až domů doslova kdykoliv si přejete

Seznamte se s novým online obchodem Allpotraviny a usnadněte si nejen letošní Vánoce. Zaměřuje se na rozvoz čerstvých potravin a nápojů po Praze a blízkém okolí. Rozváží o svátcích i víkendech 18 hodin denně.


Udělejte to nejlepší rozhodnutí

Allpotraviny.cz umožňuje snadno porovnat stovky produktů. A to z hlediska ceny, nutričních hodnot a dalších klíčových parametrů. Během chvíle si vytvoříte ucelený názor a vyberete si skutečně to nejvhodnější zboží. Výběr i nákup přitom provádíte z pohodlí svého obydlí.

Nebojte se, že zboží dorazí ve špatné kvalitě

Nemusíte se obávat, že by vám došlo nekvalitní či nedej bože zkažené zboží. „Vybereme pro vás produkty, které bychom vybrali pro sebe nebo své blízké,“ říkají zaměstnanci skladu Allpotraviny.cz. Následně štafetu přebírají kurýři, kteří dovezou nákup chlazenými auty. Po doručení si zboží navíc můžete v klidu zkontrolovat a „osahat“. V případě nespokojenosti jej lze jednoduše a bez řečí kurýrovi vrátit.

Čerstvé potraviny od lokálních farmářů

Nový e-shop Allpotraviny.cz staví na čerstvých potravinách. Využívá produktů od lokálních farmářů, se kterými má uzavřené smlouvy. Část jejich sortimentu lze s jistotou zařadit do Bio potravin.

Spolupráce přímo s výrobci = nejnižší ceny pro zákazníky

Každý zákazník jistě ocení, že při nakupování na Allpotraviny.cz může zajímavě ušetřit. Nový obchod spolupracuje přímo s výrobci, takže si může dovolit tuto část sortimentu prodávat za opravdu nízké ceny. Navíc pořádá pravidelné akce. Využít můžete i věrnostní body, o které budete mít levnější budoucí nákup.

Rozvoz zdarma. Rozvoz o víkendech i svátcích

Pakliže učiníte objednávku nad 1200 Kč, máte rozvoz zdarma. Minimální objednávka je pak limitována 300 koruny. Doprava vás v tomto případě vyjde na pouhých 39 Kč.

Nechali jste si nákup na poslední chvíli a nakonec nestíháte? Jsou z nějakého důvodu uzavřeny kamenné obchody? Nevadí. Allpotraviny rozváží zboží i o svátcích a víkendech.

Pít zdravě = žít zdravě. Můžete pít minerální vodu a netahat se s ní

Jejich kurýr vám ji přiveze až ke dveřím. Lhostejno, zda bydlíte v přízemí nebo nejvyšším patře. Minerální a léčivé vody jsou vlajkovou lodí Allpotraviny. V této kategorii se řadí mezi největší prodejce v České republice.


Rozváží v čase od 7 ráno až do 11 večer. Nákup dorazí do 24 hodin

Allpotraviny rozváží 17 hodin denně. Objednaný nákup k vám přitom dorazí maximálně do 24 hodin přesně ve vámi zvoleném časovém okně. Nový obchod zatím rozváží po Praze, Praze – východ a Praze – západ. S jejich službami budete spokojeni. A pokud ne společnost vám garantuje navrácení peněz.

Cukroví a dárek vhodný do každé situace

Ať už pečete cukroví či nikoliv, s Allpotraviny máte vystaráno. V jejich sortimentu najdete rozmanité druhy vánočního cukroví. Kolegům či blízkým zase můžete pořídit dárkový koš. Univerzální dárek, který potěší gurmány, pivaře, vinaře, milovníky sladkostí… Zkrátka kohokoliv.

Mezinárodní delikatesy

V sortimentu Allpotraviny najdete delikatesy ze všech koutů světa. Je libo španělská kuchyně? V tom případě ochutnejte Chorizo a Salami a nechte se unášet španělskou atmosférou. Nebo preferujete spíš Asii? Nudle a rýže z Japonska budou pro vás to pravé. Na Allpotraviny najdete i delikatesy z Ameriky, Japonska, Velké Británie nebo Itálie.