Canyon SW-79 hodinky co hlidají Vaše zdraví

Pořízení chytrých hodinek je módním a rozumným krokem . A na trhu si můžete také vybrat model Canyon Barberry SW-79. Ten jsme podrobili redakčnímu testu.

První dojmy

Jedná se o klasické hodinky s mnoha funkcemi a ty Vám pomůžou v dnešní uspěchané době. Na první dojem jsou to příjemní hodinky, co padnou do i na ruku. Další očekávání je po propojení s mobilním telefonem. A to bylo celkem pohodové a intuitivní. Zde si přehledně uděláte informace o tom, jak se Váš den odvíjí a co je ještě třeba udělat. 

Tedy po par chvilkách jste součástí hodinek, tedy ony jsou vaší další částí.

Testujeme

Pohodlné hodinky připojíme k mobilnímu telefonu a je to. nastavení funkcí je na vašem uvážení. My volíme nejdříve variantu s vibračním upozorněním, a to na všechny zprávy. To byla dost odvážná volba.

Začaly chodit informace od SMS zpráv, přes nutnost se napít až po to jaký tep nyní máme. Proto je třeba si vybrat uvážlivě co chceme mít v informacích a pak používat hodinky.

Jistě každý ocení propojení s telefonem, a to i s aplikacemi od výrobců. My Samsung Healtz. Sledování kroků a tepu je přínosné a odhalí připadnou skrytou nemoc či nadváhu. A co je dobré, upozornění na pitný režim.

Měření tepu je zajímavé pak sledovat na grafu ze dne kdy zjistíte, že více než běh na autobus vám zvedne tep rozhovor z tchýní či zlobivou partnerkou či šéfem .

Během našeho testu došlo jen jednou k odpojení hodinek od telefonu a pak bylo nutné je opět spárovat. Výhodou je nabíjení a výdrž hodinek – tak je cca dva až tři dny a nabíjení pomocí USB kabelu a magnetického připojení je rychlé a jednoduché

Aplikace  pro Android i iOS

Nízká hmotnost přístroje ale není jediným překvapivým parametrem tohoto modelu. Hodinky totiž disponují obrovskou výdrží baterie, a to až 5-7 dní . Další vlastností, která jistě potěší, je nezávislost na operačním systému chytrého telefonu, který používáte. Hodinky jsou totiž vybaveny vlastním operačním systémem Canyon Life, který si všechna potřebná data pro provoz a statistiky dokáže zpracovat sám.

Pokud tedy máte Android nebo iOS, telefon s hodinkami spárujete pomocí bezdrátové technologie Bluetooth 5.1, díky čemuž budete dostávat upozornění například o přijatých sms zprávách. Synchronizovat však lze i aplikace Google Fit a Apple Health.

 

Chytré hodinky “Barberry”SW-79

Model chytrých hodinek SW-79 od společnosti Canyon má velký a pohodlný ciferník v odolném kovovém pouzdře. Kromě dotykového displeje má také kolečko s tlačítky pro další pohodlné ovládání. I přes velkou velikost displeje vydrží hodinky dlouho nabité. Ke smartphonu se okamžitě připojí prostřednictvím BT 5.1 a veškerá data se shromažďují a analyzují uvnitř vlastní aplikace Canyon Life. Sbírejte všechny potřebné informace o své fyzické aktivitě a kvalitě spánku a kontrolujte je ve vizuálním rozhraní aplikace. Zvolte si pohodlný formát ciferníku hodinek, abyste mohli sledovat potřebné metriky a zobrazovat oznámení o zprávách. Skvělý pomocník pro sledování stavu vaší aktivity!

od výrobce Canyon

“Barberry” SW-79
“Barberry” SW-79 – obsah balení
“Barberry” SW-79 – měření tepu a O vaše zdraví se postará měřič tepu, který dokáže určit správnou tepovou zónu a zefektivnit vaše aktivity, monitor spánku vám pomůže navyknout správnému nočnímu režimu. Aby toho nebylo málo, hodinky disponují funkcí pro měření saturace krve kyslíkem.

Design s přehledným displejem

Designový prvek hodinek, které lze zakoupit v černé, modré nebo růžové barvě, představuje hranatý ciferník chráněný polyamidovým sklem. Pohodlný řemínek je vyroben ze silikonu a oceli, a tak nejenže perfektně sedne na ruku, ale nadělá i plno parády, a to i v mokru, protože přístroj je vodotěsný.

Funkcí pro aktivní a zdravý život

Hlavním benefitem chytrých hodinek Canyon Barberry SW-79 jsou jejich funkce :

  •  budík,
  • kalendář,
  • stopky 
  • ukazatel dne v týdnu.

Ty dále doplňují funkce podporující aktivní a zdravý životní styl :

  • krokoměr,
  • tepová frekvence,
  • výpočet kalorií
  • vzdálenost.

Zároveň však můžete ovládat i hudbu či fotoaparát. Přístroj lze nastavit na různé režimy, jako je chůze, běh, cyklistika, skákání přes švihadlo, jóga nebo fitness. Zajímavou vychytávkou je i možnost upozornění na nutnost se napít .