BCC Car Rally 2021 28. -29.května Klášter Želiv

Dobrá zpráva: neustálé zlepšování pandemické situace a výsledné zrušení vládních preventivních opatření nás vede k přesvědčení, že celou akci budeme moci provádět podle původního plánu v areálu želivského kláštera

BCC Car Rally 2021 28. -29. května 2021 Klášter Želiv

K dnešnímu dni jsme potvrdili registrace pro více než 20 automobilů, včetně Jaguarů, MG, McLarenů, TVR, Mercedesů, Pontiaců, Fiat Roadster a Trabantů. Opravdu bychom uvítali, kdyby byly zastoupeni také Aston Martin, Land Rovery, Rolls-Royce, Bentley a Morgan, takže pokud znáte nějaké hrdé majitele, poraďte jim , aby se zaregistrovali – stále je čas. Rovněž  se potýkáme s  genderovou nerovnováhu, zatím jsou registrovány pouze dvě řidičky.

Na pátek 28. května 2021 je zajištěno  využití  bývalé vojenské dráhy v nedalekém Kamenu a bude s pomocí sponzoru začleněna do programu rally, ale buďte si jisti, že všechny aktivity zde budou dobrovolné – takže žádné povinné závody!

Živé vystoupení

Na začátku rušné sezóny Léto 2021 vystoupí v pátek večer Katka Steinerová a její  Swing Boys s repertoárem swingové klasiky 40. a 50. let – kdy jste naposledy slyšeli takovou živou hudbu?

Klášter má vlastní pivovar se zajímavou nabídkou točeného a lahvového piva. Provedli jsme důkladné testování a můžeme vám  doporučit jejich Abbey Ale a jejich American Pale Ale.

A konečně naši sponzoři pracují na dalších aktivitách pro sobotní odpoledne s tématem „off-road“ . Bližší podrobnosti doplníme, ale nejprve musíme najít nějaké strmé blátivé tratě  v okolí Želivu.

Tedy nashledanou v Želivu!

 

Více informací naleznete ZDE

 

BCC pořádá vůbec první Car Rally 2021