LIFESTYLE

V rámci oslav Mezinárodního dne tance vystoupí 450 tanečníků dvanácti národností

Blíží se třídenní oslavy Mezinárodního dne tance, celosvětově uznávaného svátku vyhlášeného UNESCO. „Republiku roztančíme flashmobem, celodenním tanečním programem a dvěma gala představeními,“ říká iniciátor akce ze společnosti Art 4 People a choreograf letošní řady StarDance Martin Kolda.

Read More

Monaco E-Prix DS Automobiles zazáří v ulicích knížectví

Mistrovství světa ABB FIA Formule E zamíří 27. dubna do Monaka, kde se uskuteční osmé kolo 10. sezony Jean-Eric Vergne a Stoffel Vandoorne budou řídit edici DS E-Tense FE23 „Grand Gala“ jako poctu kouzlu knížectví Společnost DS Automobiles a její partner PENSKE AUTOSPORT jsou v současné době pátí v šampionátu týmů

Read More

Test: Nový Mitsubishi Colt s benzínovým motorem

Do naší redakce jsme po delší době dostali automobil s klasickým benzínovým a dokonce s klasickým řazením od japonského výrobce Mitsubishi  a  nový model Colt.

Read More

Očkování stále zachraňuje životy po celém světě

Evropský týden očkování, European Immunization Week (EIW), který letos připadá na období 21.–27. dubna, je tradiční součástí Světového týdne očkování, World Immunization Week. Každoročně se koná pod záštitou Světové zdravotnické organizace (WHO) a jeho cílem je zvýšit povědomí o významu očkování, které slouží jako prevence před nemocemi a je důležitou součástí ochrany života. Letošní rok […]

Read More

Jak vybrat jednorázovou elektronickou cigaretu?

okud zvažujete nákup jednorázové elektronické cigarety (také známé jako disposable e-cigarette), je důležité vzít v úvahu několik faktorů, abyste si vybrali ten správný produkt pro vaše potřeby. Jednorázové e-cigarety jsou skvělou možností pro začátečníky nebo pro ty, kteří hledají jednoduché a přenosné řešení pro vapování.

Read More

Jozef Kabaň nově v rodině MG

Světoznámý automobilový designér JOZEF KABAŇ se stal 22. dubna 2024 oficiálně novým členem rodiny MG na pozici Vice President of Global Design Center

Read More

TP-Link Omada ER706W-4G: Gigabitový AX3000 VPN router pro 4G+ síť kdykoliv a kdekoliv

Společnost TP-Link představuje nový gigabitový podnikový VPN router Omada ER706W-4G s vestavěným modemem pro 4G LTE připojení k internetu a s AX3000 WiFi 6 přístupovým bodem pro bezdrátové připojení uživatelů. Integraci těchto funkcí do jediného zařízení ocení především kanceláře či malé a střední podniky.

Read More

Pirelli rozšiřuje nabídku Elect o dvě nové pneumatiky P Zero pro Porsche Taycan

 Pneumatiky Pirelli P Zero R a P Zero Trofeo RS byly vybrány společností Porsche pro nový model Taycan a budou také jedinými pneumatikami dostupnými pro Taycan GT, nejsportovnější variantu modelové řady. První z nich je určena pro každodenní jízdu supersportovních vozů, zatímco druhá je semi-slickovou variantou pro jízdu na ulici. Obě pneumatiky byly uvedeny na trh na začátku letošního roku a ve spolupráci s německou automobilkou byly speciálně upraveny tak, aby zvýšily sportovní charakter a efektivitu vozu. Obě jsou opatřeny symbolem Elect, který označuje balíček technologických řešení vyhovujících vlastnostem elektromobilů.

Read More

Výstava Flora Olomouc vezme návštěvníky do Galaxie květin. Hlavní expozice propojí vesmír s kvalitní floristikou

Vesmír a tisíce květin v jedinečných floristických aranžmá. Tyto dva světy v sobě spojí hlavní expozice na letošní jarní výstavě Flora Olomouc. S podtitulem Galaxie květin se koná od čtvrtku 25. do neděle 28. dubna na Výstavišti Flora Olomouc.

Read More

Mariánské Lázně zahájí o víkendu 10.-12. května již 206. lázeňskou sezónu

Mariánské Lázně, které jsou druhými největšími lázněmi v České republice a jedním z trojice západočeských lázeňských měst zařazených na seznam UNESCO, chystají otevření další lázeňské sezóny. Slavnostní Zahájení lázeňské sezóny, které má v Mariánských Lázních tradici již více než 200 let, proběhne tradičně druhý květnový víkend 10. – 12. května. Jeho součástí bude mimo jiné […]

Read More