Večer plný barev a kostýmů se Sarah Diamonds a Julia Landis

Každý týden z pražských Nuslí, vyráží auto plné aparatury, kostýmů, šminek a bot na vysokých podpatcích po českých hospodách, kavárnách, diskotékách a dalších sálech.

První setkání Sarah Diamonds s Julia Landis bylo náhodné při vystoupení na plavbě po Máchově jezeře 12.8.2017. Sarah se tehdy byla podívat na vystoupení populární Julie a hostů. Slovo dalo slovo a plavba byla první společnou akcí. Od té doby tvoří stálou dvojici. Tato dvojice si lidsky i profesně sedla a i díky tomu má každé vystoupení velký úspěch.

 

Minulý týden skupina GOLDEN CATS, naplnila do posledního místečka kavárnu Aviator Caffe.

 

Než si diváci stačili dát první drink a usadit na svá místa, panovala v „zákulisí“ vzrušená atmosféra. Správně vykreslit obočí, zvýraznit rty, přepudrovat se a obléknout vhodný kostým. Pak již s první tóny z písně Heleny Vondráčkové přichází Julia Landis. Julia je pro diváky známá hlavně díky roli učitelky Evy Vítkové matematika-fyzika v Troškově Kameňáku.

 

 

Při druhé písni Drama Queen v ohromujícím kostýmu přichází Sarah Diamonds. Přiléhavé rudé šaty, výrazné líčení a na hlavě péřová čelenka v jihoamerickém stylu. Sarah dokáže mít při vystoupení mnoho tváří. Z rudé dračice se po krátkém čase promění v Édith Piaf v komediálním podání.

 

Během večera došlo i na další populární umělce české i zahraniční hudby, Lucii Bílou, Hanu Zagorovou, Tinu Turner. Sehraná dvojice Sarah Diamonds a Julia Landis se skvěle doplňovala a bavila nejen dámské publikum.

 

Skupiny GOLDEN CATS se řídí heslem pomáhat je třeba a tak i mnohá vystoupení jsou na podporu dobré věci.

 

V létě proběhla charitativní Travesti Show pro Dočasný domov pro týrané pejsky Rafael ops. Vstupné bylo dobrovolné a vybrané peníze ze sbírky šly na léky, terapii a krmení psů.

 

V říjnu chystají benefiční koncert na pomoc malému Kamilovi Hricovi, který trpní vážnou diagnozou hydrocefalus a mnoha dalšími.  Akce se bude konat ve Velkém sále Kulturního střediska města Štětí, Mírové nám. 67 v pátek 30.10.2020 od 17h.

 

Nejbližší vystoupení skupiny GOLDEN CATS je již v pátek Kiosek Mezilečí kousek za Dvorem Králové a v sobotu Chlumci u Ústí nad Labem.