Sezona 2018/2019 Opery Národního divadla a Státní opery v pátek 17. 4. 2020 od 22 hodin na Mall.tv

Po   úspěšném odvysílání inscenace Sternenhoch autora   Ivana   Achera v rámci   série#kulturažije nabídne Opera Národního divadla a Státní opera v pátek 17.4. 2020 od 22hodin divákům internetové televize Mall.tv časosběrný dokument o loňské sezoně.

Sezona 2018/2019 Opery Národního divadla a Státní opery

Dílo režijně a scenáristicky     zpracovala slovenská     režisérka Blažena     Hončarivová pod     odborným dohledem dramaturgyně obou souborů Jitky Slavíkové.45minutový sestřih toho nejlepšího zahrnuje ukázky   z operních   premiér   a   koncertů   včetně   rozhovorů   s umělci   a   zástupci inscenačních týmů. K vidění budou například na úryvky z Libuše, Fidelia, Lásky ke třem pomerančům nebo Zlata Rýna…

Také tentokrát bude možné během přenosu přispívat na dárcovské platformě Donio.cz.100% vybrané částky bude použito na uspořádání operního představení.  To se uskuteční v září a bude věnováno těm, kteří stojí nyní   první linii, tedy  zdravotníkům  i  všem záchranným  složkám. Oba záznamy  (Sternenhoch i  dokument  o  sezoně  2018/2019)  budou ke  zhlédnutí zdarma po  celou  dobu  mimořádných  opatření  na www.mall.tv,  stejně  tak  je možné po celou dobu jejich trvání přispívat v libovolné výši.

Více informací naleznete ZDE

Ilustrační foto: VitVit