Rozjeďte letní party s Evropou 2, Pavlem Cejnarem, DJ Ondrayem, Miraiem, Pokáčem a dalšími

Hudební rádio Evropa 2 zařazuje do vysílání novinku Summer Party s Pavlem Cejnarem a DJ Ondrayem. První část vysílání je vždy ve znamení hudebního hosta, se kterým Pavel Cejnar probírá, jak má ideální letní party vypadat. Jako první pozvání přijali Mirai Navrátil a Pokáč. Ve druhé hodině se posluchači dozvědí více o akcích převážně z období devadesátek a milénia. Ve třetí hodině se pak společně přenesou do žhavé současnosti. Po celou dobu rádio hraje taneční pecky, bez kterých by nemohla být žádná pořádná party. Novinku naladíte od 4. června na Evropě 2 každý pátek od 20 do 23 hodin.

Od června do srpna jsou páteční večery na Evropě 2 věnovány Summer Party. Moderátor Pavel Cejnar k novince s úsměvem říká: „Posluchačům dáváme jedinečnou šanci rozjet vlastní party s kamarády u nich doma, na zahradě nebo kdekoliv. Prostě se všichni společně naladíme na letní vlnu zábavy a pohody. Moc dobře si totiž uvědomujeme, že bohužel i letos budou akce v létě se značným omezením.“

První hodina Summer Party Evropy 2 je vždy se zajímavým hudebním hostem, kdy hlavním tématem rozhovoru je právě „party“.

Jak má vypadat ideální? Co na ní nesmí chybět? Jaké jsou žhavé tipy pro tento rok? „Každého se na závěr budu ptát na tři rychlé dotazy, které mu vymyslí předchozí host. Ten ale vůbec nebude tušit, pro koho dotazy připravuje. Předpokládáme, že tak budou vznikat vtipné a nečekané situace, které budeme natáčet na video,“ doplňuje Pavel Cejnar. Hostem prvního dílu je Mirai Navrátil – frontman kapely Mirai. Ten nám na dotaz ohledně ideální letní party odpověděl následovně: „Ideální summer party si představuji, že tam jsou hektolitry Cuba Libre. Moře tu bohužel nemáme, tak alespoň jezírečko či přehrada. Holky v bikinách se tam promenádují a my hrajeme fotbálek, čutáme, je nám příjemně. Ale aby to nebylo ryze o tom alkoholu, aby to bylo takový vyvážený.“ Summer Party Evropy 2 s Miraiem Navrátilem bude vysílána v pátek 4. června od 20 hodin. Na pátek 11. června svoji účast již přislíbil písničkář Pokáč. I jeho jsme se ptali, jak si představuje letní party. „Ideální letní party by podle mě měla být v létě, měla by to být party a všichni by ji měli přežít ve zdraví. Taky by tam mělo být jídlo zdarma,“ prozradil Pokáč.

Druhá hodina Summer Party Evropy 2 je ve znamení party lexikonu.

Posluchači se dozví nejen více o tom, jak fungují světové party, ale také spoustu zajímavostí ze současnosti i z historie a jak se akce v průběhu času měnily. Přizpůsoben je tomu i hudební mix, v playlistu se objevují převážně skladby z období devadesátek a milénia. Ve třetí hodině moderátor Pavel Cejnar probírá nejžhavější novinky z party scény. Jak vypadají aktuálně party u nás i v zahraničí. V této části rádio hraje, co aktuálně frčí. Speciální hudební mixy pro třetí hodinu připravuje Ondra Vodný neboli DJ Ondray, který uvádí: „Do pořadu chystám originální letní mixy a pravidelné taneční bootlegy.“  

Summer Party Evropy 2 naladíte každý pátek od 20 do 23 hodin. To nejlepší z vysílání najdete na webu, Facebooku a Instagramu Evropy 2.