Příbramské kulturní léto 2018 pokračuje folkovým koncertem na Nováku

Již počtvrté se letos koná Příbramské kulturní léto. Zahajovací koncert ve znamení jazzu již máme za sebou, teď je na řadě folk. V areálu přírodního koupaliště Nový rybník vystoupí v neděli 1. července kapely ProVokace Folk, Fanda Tomášek a přátelé a Pavlína Jíšová&Bababand. Startujeme v 15 hodin, vstup zdarma.

Koncerty v rámci programu Příbramského kulturního léta probíhaly vždy ve městě, v prostoru městské zástavby. To, že se jeden z nich bude konat v areálu Nového rybníka, je novinka. „Folkový žánr je typicky spjatý s přírodou a klidnou atmosférou, věřím proto, že návštěvníci nedělního folkového odpoledne budou s výběrem místa spokojeni a na Nováku prožijí příjemný čas,“ uvedl k akci příbramský místostarosta Václav Švenda.

 

V rámci letošního ročníku letního festivalu Příbramské kulturní léto vystoupí již ověření interpreti, ale návštěvníci se mohou těšit také na novinky. Jazz už zazněl při zahájení, folk uslyšíme teď v neděli a z dalších hudebních žánrů na nás čeká ještě v neděli 29. července na náměstí 17. listopadu dechovka a v neděli 26. srpna na náměstí T. G. Masaryka rock.

 

Vstup na všechny akce je zdarma, informace hledejte na FB stránkách zde: https://www.facebook.com/events/2171597433114336

 

 

ProVokace Folk: http://bandzone.cz/provokacefolk

Fanda Tomášek a přátelé: http://fandatomasekapratele.cz/

Pavlína Jíšová&Bababand: http://www.jisova.cz/



Booking.com