PENNY MEZI PLOTY


PENNY Market je hlavním partnerem 27. ročníku festivalu Mezi ploty, který se o víkendu 25. a 26. května uskuteční v areálu Psychiatrické nemocnice v Praze Bohnicích. PENNY tak následující víkend bude nedílnou součástí festivalu, na němž vystoupí na 14 scénách na 160 účinkujících.

PENNY Market je nejen hlavním partnerem festivalu, na němž pořadatelé očekávají přes 20 000 návštěvníků, ale současně podpoří finančním darem přímo Psychiatrickou nemocnici Bohnice. „Vnímáme spojení s dnes už tradičním a velmi oblíbeným festivalem nejen jako možnost být jeho součástí, ale uvědomujeme si genius loci celého areálu PN Bohnice. V dnešní uspěchané době je toto ojedinělé místo oázou klidu, kterou využívají nejen ti, jež dohnala dnešní doba, ale k procházkám a odpočinku i obyvatelé celé městské části, a proto chceme přispět k jeho rozvoji,“ říká Martin Peffek, jednatel společnosti PENNY Market.

Návštěvníci festivalu se mohou těšit na kapely jako jsou Divokej Bill, Wohnout, Rybičky 48, Vypsaná fiXa, Mňága a Žďorp, Sto zvířat, Kuricpüsk, Kašpárek v rohlíku a další. Chybět nebudou Tomáš Klus, Xindl X, Marta Jandová nebo Bára Poláková. Celkem na festivalu vystoupí na 160 účinkujících na 14 scénách. Program po oba dny začíná na hlavních scénách ve 12 hodin. Součástí festivalu je i program pro děti a PENNY je rádo přivítá ve svých dětských dílničkách. Návštěvníkům pak nabídne občerstvení v podobě ovoce od Neobyčejných kousků, PENNY svačinek v podobě originálních müsli tyčinek nebo zmrzlin.

www.penny.cz

Všichni tam musíme! Festival Mezi ploty, to jsou hudební hvězdy za tři padesát