Pavel Callta zve do Fora Karlín na životní koncert a double křest! Již 7. listopadu

Zpěvák, hudebník a textař Pavel Callta zve všechny své fanoušky na životní koncert, na kterém pokřtí jednak album Součást, ale také knihu Moje momenty. Akce se uskuteční 7. listopadu v pražském Foru Karlín.

Kromě živého vystoupení Pavla Callty s kapelou se návštěvníci koncertu mohou těšit na křest nového alba i knihy a také na celou řadu speciálních hostů. Sám Pavel Callta se k připravované akci vyjádřil: „Je to pro mě de facto splnění mého velkého snu, tak se moc těším a doufám, že všechno půjde podle plánu. Kniha Moje momenty už je ve výrobě, s kapelou zkoušíme, s celým teamem tvoříme scénu s vizuálními efekty, tak věřím, že to bude legendární a nezapomenutelný večer a noc. Budu rád, když budete součástí, protože takový koncert už se nikdy nebude opakovat.“

 

V listopadu to bude přesně 7 let od vydání prvního singlu Pavla Callty. Mezitím s kapelou odehrál přes 500 koncertů, získal platinovou a zlatou desku, na Youtube má přes 70 milionů zhlédnutí. V Hudebních cenách Evropy 2 za rok 2017 vyhrál kategorii Domácí zpěvák. „V posledních letech jsme nasbírali hodně zkušeností s organizací koncertů a festivalů a produkcí těchto akcí na klíč. Pavel Callta je mladý a talentovaný umělec, a proto nás potěšilo, když nás oslovil, abychom mu pomohli uspořádat nezapomenutelný koncert, na který se všichni moc těším,“ doplnil Pavel Renčín, marketingový ředitel organizující společnosti Active Radio.

 

Lístky je možné zakoupit v síti Ticketstream: https://www.ticketstream.cz/akce/pavel-callta-muj-zivotni-koncert-a-krest-126009.