Ozzy Osbourne oznamuje termíny koncertního turné „NO MORE TOURS 2“, se kterým v únoru příští rok zavítá i od ČR

Několikanásobný držitel ceny Grammy, který byl uveden do Rokenrolové síně slávy, odstartuje 31. ledna 2020 ve Velké Británii šestitýdenní turné, se kterým navštíví i Českou republiku – představí se 29. února v pražské O2 areně.

„Opravdu se těším na návrat do Evropy a děkuji všem fanouškům za podporu. Už se nemůžu dočkat, až se příští rok uvidíme,“ vzkazuje fanouškům Ozzy.

Lze o Ozzy Osbourneovi říct něco, co ještě v minulosti nebylo vyřčeno? Tento průkopník hard rockového zvuku je znám miliónům fanoušků po celém světě, je rockovou ikonou, personou, která inspirovala tři celé generace hudebníků a fanoušků.

OZZY OSBOURNE se dostal do podvědomí lidí především jako zpěvák skupiny Black Sabbath. Po svém odchodu Osbourne založil stálou skupinu. S bubeníkem Leem Kerslakem (bývalý Uriah Heep), baskytaristou Bobem Daisleyem a kytaristou Randym Rhoadsem nahráli vynikající debutové album (1980) s názvem „Blizzard Of Ozz“, které brzy dosáhlo čtyřnásobné platinové desky. Během osmdesátých let Ozzy vydal sedm alb, přičemž každé se může pyšnit miliónovými prodeji. Jeho koncertní vystoupení viděly v osmdesátých letech statisíce fanoušků a byl prvním západním umělcem, který vystupoval na území bývalého SSSR v rámci Moskevského mírového festivalu.

Během deváté dekády Ozzy ještě znásobil vše, co dokázal v letech osmdesátých. Vydal pět alb – každé z nich multiplatinové. Jeho koncertní vystoupení po celém světě byla vyprodána. V roce 1996 založili společně se svou manželkou a manažerkou v jedné osobě, Sharone, Ozzfest, legendární festival věnovaný tvrdší hudbě, a Ozzy na něm představuje kromě zvučných jmen i nové talenty z oblasti hard/heavy. Části zisku z Ozzfestu Ozzy poukazuje na charitativní účely. První ročník navštívilo okolo 1,4 milionu posluchačů.

S tímto legendárním festivalem Ozzy zavítal i do České Republiky v roce 2002, kdy se společně s ním představili i Tool a Slayer na strahovském stadionu v Praze. U českých fandů je Ozzy Osbourne velice oblíben, do České Republiky přijíždí již poněkolikáté, naposledy zde vystoupil 13. 6. 2018 na pražském letišti v Letňanech. 

Během své dlouholeté kariéry vydal 11 studiových alb, pět živých záznamů koncertů, sedm kompilací, 5 EP a 51 singlů a obdržel celou řadu cen a ocenění. 

JUDAS PRIEST

EXISTUJE JEN NĚKOLIK HEAVY METALOVÝCH KAPEL, KTERÝM SE PODAŘILO DOSÁHNOUT TOHO, ČEHO JUDAS PRIEST BĚHEM SVÉ 40 LETÉ KARIÉRY. 
A i přes svou popularitu a vliv, které jsou na historickém maximu (jak o tom svědčí ocenění Grammy z roku 2010 v kategorii „Best Metal Performance“), Judas Priest znovu berou útokem tuto planetu na svém světovém turné. Fanoušci budou mít šanci vidět a slyšet kapelu, která definovala podobu heavy metalu tak, jak jej známe dnes.
Se všemi svými zbraněmi a zesilovači vytočenými do jedenácti dá kapela všem svým fanouškům jednu z posledních možností stát se svědky konečného kovového zážitku, kterým Judas Priest jsou!