Open air pro Osmičku

MČ Praha 8 ve spolupráci s PKF – Prague Philharmonia vás zvou na unikátní koncert pod širým nebem, který bude součástí hudebně laděného odpoledne pro širokou veřejnost.

Během koncertu zazní moderní filmové melodie, které tento orchestr světového významu nastudoval jen pro tuto příležitost, nebude však chybět ani oblíbená klasika. Uslyšíte mimo jiné živě hudbu z filmu Piráti z Karibiku, Pán prstenů nebo Hvězdné války.
Odpolední program, kterým Vás provedou skřítci Šíma a Lupi z Rudolfina, začne v 15. hodin. Jeho součástí budou hudební workshopy s exotickými nástroji, které si mohou vyzkoušet malí i velcí nebo kreativní a tvořivé dílny. Připraveno je i divadlo pro děti či interaktivní hudební vystoupení Školy písničkou. Program doplní přehlídka módy pro malé i velké značky Alter-native.

Kdy: sobota 1. září 2018 od 15 do 19 hodin
Kde: areál Psychiatrické nemocnice Bohnice, Ústavní 91/7

Vstup ZDARMA



Program

15.00–15.30 Koncert Pražského kytarového orchestru
15.30–16.15 Divadýlko z pytlíčku: Pohádka o princezně Mlsalce
16.15–16.45 Přehlídka značky Alter-native – módy pro malé i velké
16.50–17.40 Škola písničkou – interaktivní hudební vystoupení pro děti
17.40–18.00 Rozehřejte se před koncertem vystoupením hráčů na africké bubny!

 

 
18.00–19.00 Koncert PKF – Prague Philharmonia

Program koncertu:
Mozart: Don Giovanni, Dvořák: Slovanské tance, hudba z filmů Da Vinci Code, Piráti z Karibiku, Hvězdné války, Schindlerův seznam, Pán prstenů, Carmina Burana.Spoluúčinkují:
Vysokoškolský umělecký soubor Univerzity Karlovy, sbormistr Jakub Zicha a Hana Kubisová – housleDirigent:
Martin Kumžák

Koncertem vás provede:
Pavel Svoboda
15.00–18.00 Workshopy, kreativní a výtvarné dílny pro děti i dospělé
Registrace na workshopy na www.openairproosmicku.cz.

Muzikoterapeutický workshop vedený zkušenými lektory Dětského klubu Notička PKF – Prague Philharmonia. Tibetské mísy, australské didgeridoo a další exotické nástroje určené k relaxaci a k uvědomění si sebe sama. Kapacita jednoho workshopu 20 míst. Délka 25 minut.

Africké bubny pod vedením profesionálního hráče na djembe Davida Oplatka. Kapacita jednoho workshopu 20 míst. Délka 25 minut. Poslední workshop od 17 hodin.

Taneční workshop „Pod dubem, za dubem“ pro děti 3–8 let na písničky z pohádky Lotrando a Zubejda. Taneční workshop pro děti 9+ na hudbu z filmu Piráti z Karibiku. Kapacita jednoho workshopu 30 míst. Délka cca 25 minut.

Kreativní a výtvarná dílna značky Alter-native
Stany Osmičky pro rodinu