Očekávané turné Two Steps from the Hell a životní příležitost pro Kamilu Nývltovou

Americká skupina skladatelů Two Steps from the Hell chystá na letošní duben evropské koncertní turné. Thomas Bergersen a Nick Phoenix se svojí orchestrální tvorbou s elektronickými prvky zamíří i do České republiky. 17. a 18. dubna vystoupí v pražském O2 Universum. Skupinu bude během celého turné doprovázet úspěšná česká zpěvačka Kamila Nývltová, pro kterou je to bezesporu životní příležitost.

 

Neuplynuly ani dva roky od doby, kdy Kamila hostovala na koncertě Two Steps from the Hell v rámci Film Music Prague Festivalu. A teď už s nimi jako sólistka absolvuje celé turné. Společně vystoupí například i v Německu, Británii, Belgii, Holandsku nebo Francii. Spousta zpěváku nedostane takovou nabídku za celý svůj život, ale Kamile se to podařilo do 10 let od začátku kariéry.

 

Jde o vůbec první evropské turné Two Steps from the Hell. Tvůrci dechberoucí epické hudby Thomas Bergersen a Nick Phoenix spolu poprvé koncertovali v roce 2013 a od té doby získali statisíce fanoušků po celém světě a neuvěřitelnou miliardu zhlédnutí na Youtube. Pokud toužíte po setkání s hvězdami takového formátu, zakupte si speciální VIP vstupenku, která zahrnuje i setkání se skladateli a účinkujícími.

Vystoupení Česká republika:

17.4.2020, pátek od 20:00 hodin

O2 universum – Praha 9

 

18.4.2020, Sobota od 20:00 hodin

O2 universum – Praha 9

 

Vstupenky:

https://www.ticketmaster.cz/artist/two-steps-from-hell-vstupenky/918854