MDD program pro děti V Národním technickém muzeu Staň se rozhlasovým reportérem

Na Mezinárodní den dětí 1. června zve Rádio Junior Českého rozhlasu, Dismanův rozhlasový dětský soubor a Národní technické muzeum na hravý program k nové výstavě „Sto let je jen začátek. Český rozhlas 1923–2023“. Národní technické muzeum jako dárek připravilo vstup na tento den pro děti od 6 do 15 let zdarma.

Staň se rozhlasovým reportérem

Přijďte 1. června od 13 do 17 hodin v soutěži Staň se rozhlasovým reportérem napnout síly, zostřit smysly, vyzkoušet práci reportéra, seznámit se s rozhlasovou technikou nebo se podívat, co obnáší práce moderátora v „terénu“. Děti si vyzkouší, jak by zvládly základní reportérské dovednosti. Věnovat se jim budou Dismančata i muzejní lektoři. Na trase v muzeu bude připraveno šest úkolů. V muzeu se odpoledne účastníci budou moci potkat i se známým youtuberem Lukefrym, kterého je možné slyšet ve vzdělávacích podcastech jako je například Kapesný, Filtr nebo Polštář.

V dopoledních i odpoledních hodinách (od 9 do 12 a od 13 do 16 hodin) se můžete stát účastníky živého vysílání Rádia Junior. Soutěžit o ceny budete např. v hádání zvuků.

Více informací naleznete ZDE