Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry.

Zatímco většina romantických hrdinů musí ujít strastiplnou cestu, aby se jejich přání splnila, ústřední dvojice nové komedie Láska na zakázku dostane hned na začátku všechno, po čem touží. Jenže záhy se z jejich splněných snů stane skutečná noční můra a jim začne docházet, že opravdové štěstí na ně čeká jinde, než si doteď mysleli. Film režisérky Evy Toulové plný oblíbených hereckých tváří, vstoupí do kin 6. června 2024. Prvními záběry, ve kterých mohou diváci vidět Martina Krause, Jiřího Krampola, Igora Bareše, Valerii Zawadskou nebo Václava Vydru, se ale představuje už nyní.

Nová komedie režisérky Evy Toulové

Dávejte si pozor na to, co si přejete, může se to splnit. A v nové komedii režisérky Evy Toulové taky splní! Hlavní hrdinové nastupují do práce snů a jejich život konečně nabírá ten správný směr. Anebo že by to nebyla zas taková procházka růžovým sadem, jak si představovali? Eva (Eva Toulová) sice získává, jako jediná žena, práci v nejlepší reklamní agentuře v zemi, to ale ještě netuší, že pod vedením sexistického šéfa (Václav Vydra). Vítek (Martin Kraus) se zase po letech konečně odhodlal otevřít si vlastní hypnoterapeutickou ordinaci, naráží ale na nepochopení okolí, které nemá ani ponětí, co od hypnoterapie čekat. Všechno se otáčí ve chvíli, kdy Eva dostává zakázku na reklamu, která má jediný cíl – aby se dotyčný do klientky zamiloval.

Chtěli jsme v této nelehké době natočit odlehčený film, který pobaví a rozesměje. Vybrali jsme atraktivní profese, na která jsme se podívali tou nejhumornější optikou,“ říká režisérka Eva Toulová. Do hlavní role obsadila Martina Krause, který hraje postavu hypnoterapeuta. „S Martinem jsem už kdysi několikrát natáčela a vždycky to byla příjemná spolupráce. Už od začátku se mu líbil scénář a na roli Vítka je perfektní,“ pochvaluje si tvůrkyně romantických komedií sázku na herce, kterému se přezdívá český Belmondo. „Jeho postava má zároveň upravit zkreslené představy o hypnoterapii. S odborným poradcem Šimonem Pečenkou jsme do scénáře zapracovali reálné historky z praxe, včetně případu živé kozy, kterou její majitel přivedl do ordinace, aby lépe dojila. Jakkoli se to zdá neuvěřitelné, i to se opravdu stalo,“ upřesňuje Toulová.

Role hrají

Ta se přitom nespokojila jen s jedním tuzemským dvojníkem legendárního francouzského drsňáka a milovníka žen, ale obsadila i jeho dvorního dabéra Jiřího Krampola. „Bylo to skvělé natáčení. Evička totiž ví přesně, co po herci chce. A v kombinaci se Šimonem Pečenkou, který je můj dlouholetý kamarád a kolega, šlo o prostě výbornou kombinaci,“ popisuje Krampol natáčení, které probíhalo na několika lokacích po celé republice, konkrétně v Praze, Brně, Kolíně, Železné Rudě nebo Jihlavě. V dalších rolích, které psal sám život, hrají Václav Vydra, Igor Bareš, Valerie Zawadská, Eva Hrušková nebo Uršula Kluková. V kinech bude film k vidění od 6. června 2024.

ODKAZ NA TRAILER: https://www.youtube.com/watch?v=crbHfLpYDqk&list=PLMjX-mAaDj_nr1bGIs0hvL2XGsAzMHi3n&index=1