Ivana Korolová s miminkem a těhotná Petra Vojtková zahájily novou sezónu muzikálu Tarzan

Divadlo Hybernia zažilo v pátek dva návraty. Po dlouhých měsících zavřeného divadla se jeviště a hlediště opět zaplnilo a sálem se ozvaly tóny nádherné hudby Phila Collinse z jednoho z nejúspěšnějších světových muzikálů Tarzan, ale také se s miminkem vrátila na prkna divadla Ivana Korolová v roli Jane. Na odpolední zkoušce se potkala s druhou Jane Petrou Vojtkovou, se kterou se v roli nyní vystřídají, protože tentokrát je těhotná právě Petra. Obě Jane si porovnaly pupíky a Ivanka prozradila, jaké to je vychovávat malého Tarzánka. Petra se s manželem Romanem Vojtkem na miminko moc těší a své kolegyně a kolegy z Tarzana bude nyní podporovat z hlediště.

Ačkoli na Ivanu v soukromé šatně během představení čekala dcerka a občas dala hlasitě najevo, že je v divadle také, Ivana byla jako Jane skvělá a svou dvojroli herečky a maminky zvládla, ale, jak sama říká, na dcerku myslela celou dobu.

Ivana se při přípravě na roli Jane musela spolehnout pouze na svou paměť, protože si scénář k Tarzanovi zapomněla v divadle. Ale s Robertem Urbanem v roli Tarzana jsou už sehraná dvojka, takže i když došlo na drobnou improvizaci, diváci nic nepoznali a na konci všechny čekaly dlouhé ovace ve stoje. A potlesk si zasloužili nejenom Jane s Tarzanem, ale i Josef Vojtek v roli Kerchaka, Dita Hořínková jako Kala a další skvělí herci, tanečníci, orchestr, a také všichni ze zákulisí, kteří pomáhají, aby představení proběhlo co nejlépe a v bezpečí.

Petře Vojtkové přejeme hlavně zdraví, těšíme se na dalšího malého Tarzánka a za pár měsíců na viděnou opět na jevišti Divadla Hybernia.