Herec a zpěvák TOMÁŠ VANĚK zve na koncert „NETICHÁ NOC“

Od 18. do 20. prosince 2020 budou moci diváci zhlédnout na oficiálním webu herce a zpěváka Tomáše Vaňka (známého například z hlavních rolí v muzikálech Fantom opery, Ples upírů a Čarodějka) jeho sólový vánoční online koncert s názvem „Netichá noc“.

„Co bych si přál k Vánocům? Naše společné setkání! Vystupování před lidmi je pilířem mého života a chybí mi. Přestože se nemůžeme setkat, zvu vás k sobě domů, i když pouze online, odkud zazní ty nejkrásnější sváteční a muzikálové písně, často v originální úpravě a ve skvělé obrazové i zvukové kvalitě. Vánoce prostě budou a show must go on!“, dodává svými slovy Tomáš.

Jelikož není možné pořádat živá vystoupení, Tomáš vstupuje na digitální scénu, kde ho může sledovat naprosto každý bez ohledu na to, kde zrovna je nebo zda má v konkrétní hodinu čas.

Koncert bude mít premiéru v pátek 18. 12. v 18 h, záznam bude však přístupný nepřetržitě až do půlnoci v neděli 20. 12. Po zakoupení vstupenky s přístupovým heslem si tedy budete moci koncert vychutnat kdykoliv a kolikrát jen budete chtít. Zapomeňte na všechny starosti a nalaďte se s Tomášem na vánoční atmosféru!

Vstupenky v ceně 180,- Kč, stejně jako samotný koncert, najdete na:

www.tomas-vanek.com/netichanoc/

 

Video upoutávka:

https://www.youtube.com/watch?v=7U-B62ZF8L4