Gavin James bude mít první koncert v Praze!

Rádio Evropa 2 přiveze jako první do ČR celosvětově známého irského zpěváka Gavina Jamese. Koncert se uskuteční v pražském Futurum Music Clubu 12. 2. 2020. V minulém roce se Gavin James zařadil svým druhým albem Only Ticket Home mezi nejsledovanější umělce na světě. Pochlubit se může víc než 2 miliony prodaných singlů, 800 miliony streamů a platinovým debutovým albem Bitter Pill.  

 „Gavin James sklízí jeden úspěch za druhým už od vydání prvního alba Bitter Pill před třemi roky. To se dostalo do platinových Top 5 prodejů v jeho rodném Irsku a Top 5 hitparád alb po celé Evropě. Na turné dělal předskokana takovým hvězdám jako je Ed Sheeran, Sam Smith nebo Kodaline. Z jeho prvního koncertu v ČR mám velkou radost a těším se na něj,“ uvedl Pavel Renčín, marketingový ředitel společnosti Active Radio, jejíž produkční divize NoLimits koncert pořádá.

 

Ke druhému albu vydanému v minulém roce, podle kterého je pojmenované i celosvětové turné, Gavin James uvádí: „Jsem moc rád, že jsem vydal album Only Ticket Home. Od vydání mého prvního alba Bitter Pill jsem neustále na cestách a tato nová kolekce písní je o celém procesu bytí mimo domov a lidí, které milujete. Je to také samozřejmě o tom, jak úžasné bylo cestování a poznávání celého světa. Album je přehlídkou šťastných a zároveň smutných písní.“

 

V rámci celosvětového turné můžete koncert Gavina Jamese navštívit i v České republice,
a to 12. 2. 2020 v pražském Music Clubu Futurum. Vstupenky za 580 Kč je možné koupit již nyní v síti GoOut. Koncert přináší Evropa 2.