Fantom opery v Praze září a láká diváky skvělým představením

Hvězda na Výstavišti

Na pražském Výstavišti v Holešovicích od 14.září 2018 jasně září hvězda a tou je osvědčený muzikál Fantom opery. Po shlédnutí tohoto představení je divák ozářen leskem podia a také samozřejmě pěveckými i hereckými výkony hlavních hrdinů. Toto představení ozáří, jinak skomírající, pražské Výstaviště.

Představení začíná

 

Do pražské GoJa Music Hall přicházejí diváci a s úderem začátku představení jsou vtaženi do známého děje boje dobra se zlem. Kostýmy, výprava i scéna nenechá diváka na pochybách, že se jedná o velkolepou show.

Tomu odpovídá vyprodané hlediště a také pozorně sledující diváci známý děj, tak jako by se odehrával právě zde poprvé. To je onen prvek tohoto představení. Známá předloha Vás vtáhne svým zpracováním do děje, že nevnímáte to, co o představení znáte.

 

Pěvecké a herecké výkony

 

Herecké a pěvecké výkony jsou opravdu na vysoké úrovni a není třeba kritických slov naopak je třeba chválit. Měli jsme možnost vidět originální představení v Londýně a toto naše v Praze se mu ve všech parametrech vyrovnává. Ten, kdo pochyboval o možnostech české produkce se zde přesvědčil o pravém opaku. Je to skvělé představení ve všech parametrech a zde oceňujeme právě herecké a pěvecké umění aktérů. Mohu napsat je slova chvály.

 

Výprava a scéna

 

Velkolepě postavená scéna vás ohromí a když se ještě vše během představení přesouvá, dodává ději větší dynamiku a napětí. Pohybující se lustr nad publikem, padající oběšenec a další prvky diváka nenechají odpočinout.

Při scénách, kde vystupuje mnoho herců Vás ozáří jejích nádherné kostýmy a hudební doprovod vytvoří úžasnou atmosféru. Právě takovou kdy Vám běhá mráz po zádech.

 

Na závěr

 

Kdo si najde čas a bude mít štětí na volné vstupenky, stráví pár hodin svého života s velkým kulturním zážitkem. Na našem představení tleskalo hlediště na závěr aktérům představení ve stoje. Představení vřele doporučuji.