Enigma unraveled: série Mystery Lab, od youtubera Felipe Castanhari, bude mít premiéru 4. srpna 2020

Co se stane v bermudském trojúhelníku? Je možné cestovat časem? Jací byli psi v pravěku? Tato a další zajímavá tajemství planety Země se chystá rozluštit Felipe Castanhari  v sérii Mystery Lab. Poprvé bude uvedeno 4. srpna 2020, pouze na Netflixu, v produkci Webedia, Estilingue Fil-mes a Polar Filmes, a  dokončeno Psycho n ‚Look.

Enigma unraveled

Tvůrce a moderátor Canal Nostalgia, který má na YouTube více než 13 miliony sledujících,  odhaluje zajímavosti od historie po vědu, společně s Felipem budou další tři postavy procházet tajemná témata v sérii  Netflixu. Jsou jimi: Dr. Thay (Lilian Regi-na), vědec odpovědný za výzkumné oddělení v komplexu Curie, kde se série oddehrává, správce Betinho (Bruno Miranda) a superpočítač Briggs, dabovaný Guilhermem Briggsem.
Přímo ze své laboratoře nebo z anglického hradu nebo z vlčí svatyně ve Spojených státech bude Felipe a jeho kolegové mimo jiné používat vědecké experimenty, animace, speciální efekty a působivé obrazy k vysvětlení různých jevů. Bude 8 třicetiminutových epizod, které napsal Felipe Castanhari, ve spolupráci s Robem Gordonem a Israel Mottym. Ti jsou také podepsáni pod scénářem. Zde je náhled toho, co bude v každém z nich odhaleno:

Epizoda 1: Tajemství bermudského trojúhelníku
Epizoda 2: 20 miliónů úmrtí Velké morové epidemie
Epizoda 3: Naučit se cestovat časem
Epizoda 4: Z vlka na psa
Epizoda 5: Zombie apokalypsa. Co kdyby to byla skutečnost?
Epizoda 6: Velké vyhynutí
Epizoda 7: Cesta k umělé superinteligenci
Epizoda 8: Globální oteplování. Velká konspirace?

O společnosti Netflix

Netflix je přední světový streamingový poskytovatel filmů s 183 miliony placených členství ve více než 190 zemích, přinášející televizní seriály, dokumentární filmy a celovečerní filmy v široké nabídce žánrů a jazyků. Členové mohou na jakékoliv obrazovce připojené k síti sledovat kdykoli a kdekoli s možností pozastavit sledování a znovu pokračovat v přehrávání.

O webu Webedia

Francouzská digitální nadnárodní společnost od roku 2007 buduje v rámci světa zábavy globální síť značek a služeb a produkuje obsah pro komunity, které mají zájem o kino, hry, vaření, zdraví a životní styl. Skupina působí v 15 zemích

O společnosti Estilingue Filmes

Již 14 let se Estilingue Filmes věnuje tvorbě a výrobě originálních obsahových a nových formátů pro různé platformy. Zaměřuje se na vývoj, výrobu a postprodukci dokumentárních filmů, reality show, animací a hraných filmů a hledá různá hlediska, aby vytvořila příběhy, které se zabývají hlavními otázkami naší doby.

O Polar Filmes

Polar Filmes, který funguje od roku 2007, pracuje ve svém repertoáru v nejrůznějších formátech, s hlavními umělci v oblasti brazilské hudby a obsahu vyvíjeném pro významné otevřené televizní kanály, placené televizní a streamingové služby. Od dokumentů po hudební obsah, živá vysílání, komediální speciály a reality show .

 O Psycho n ‚Look

Psycho n ‚Look je společnost specializovaná na image a na trhu působí již 9 let.

 

Zdroj:netflix.com/mundomisterio