Druhý soutěžní večer StarDance potěšil diváky senzačními tanečními výkony


Pro tento večer byl vybrán jako standardní tanec valčík a z kategorie latinsko amerických tanců samba.

Jak jeden z porotců Zdeněk Chlopčík zmínil, výkony soutěžících dosáhly vyšší úrovně než tomu bylo v předchozích řadách soutěže.

 



 

 

Taneční výkony soutěžních párů

První pár Richard Genzer a Jana Zelenková předvedl valčík v romantické choreografii, kterou diváci ocenili, avšak Zdeněk Chlopčík při hodnocení podotkl, že v ní bylo  „málo valčíku“.

Monika Bagárová s Robinem Ondráčkem rozehřáli diváky sambou v rychlém tempu.

Po jejich vystoupení následoval valčík v provedení Lenky Nory Návorkové a Jiřího Dvořáka. Noblesní taneční výkon zakončil Jiří Dvořák šibalským mrknutím do kamery. Jejich výkon ohodnotila porota poměrně vysokým bodovým hodnocením.

Daniela Šinkorová s Michalem Padevětem tančili sambu. Ač Daniela vyjádřila před vystoupením z tohoto tance obavu i respekt, zatančila ji opravdu skvěle a Taťána Drexler při hodnocení ocenila její rychlé nohy a  také Zdeněk Chlopčík hodnotil velmi příznivě. Slovní hodnocení porotců se promítlo i do vysokého bodového hodnocení.

Za valčík Veronika Arichtěva s Michalem Necpálem vyslechli od poroty lepší hodnocení než  předchozí večer, kromě tanečního provedení porota ohodnotila příznivě  i choreografii.

Valčík na tanečním parketu vystřídala energická samba v podání Adama Mišíka a Kateřiny Krakowkové.  Adam zaujal  svými tanečními kreacemi, a to, jak  dokázal rozpohybovat  tělo při slovním hodnocení ocenil i Zdeněk Chlopčík.

Marek Dědík s Pavlou Tomicovou zatančili velmi dobrý valčík, Pavla Tomicová k němu dodala poutavý, vtipně zakončený příběh. Porota jejich výkon příznivě hodnotila jak slovně, tak bodovým hodnocením.

Rychlou sambu předvedl na parketu David Svoboda s Veronikou Lálovou. Porotkyně Taťána Drexler ocenila Davidovy rytmické pohyby zejména propnutí zadní nohy.

Příznivé slovní i bodové hodnocení dostali za svůj valčík Daniela Písařovicová s Michalem Mládkem.

Po jejich vystoupení předvedli velmi energickou sambu Dalibor Gondík s Alicí Stodůlkovou. Dalibor při rozhovoru odhalil přísnost své trenérky a taneční partnerky. Ale očividně se vyplatila a přinesla své ovoce: Od porty dostal pár nejvyšší bodové hodnocení večera.

Protože ve druhém soutěžním večeru se již vyřazovalo, po krátké připomenutí 2. soutěžního večera VIII. řady jsme museli vyslechnout rozhodnutí, že párem, který do dalšího večera nepostoupí je Monika Bagárová a Robin Ondráček.  



 

TANEČNÍ PÁRY

Číslo páru
Taneční pár
Tanec Bodové hodnocené
SD 3
David Svoboda s Veronikou Lálovou. SAMBA 33
SD 2
Daniela Písařovicová s Michalem Mládkem VALČÍK 27
SD 4 Marek Dědík s Pavlou Tomicovou VALČÍK 25
SD 1
Dalibor Gondík s Alicí Stodůlkovou SAMBA 36
SD 5
Adama Mišíka a Kateřiny Krakowkové SAMBA 22
SD 10 Richard Genzer a Jana Zelenková VALČÍK 26
SD 6
Veronika Arichtěva s Michalem Necpálem VALČÍK 27
SD 9
Monika Bagárová s Robinem Ondráčkem SAMBA 22
SD 7
Daniela Šinkorová s Michalem Padevětem SAMBA 34
SD 8
Lenky Nory Návorkové a Jiřího Dvořáka VALČÍK 32
Červěně označeno –  PÁR UKONČIL SOUTĚŽ

 

Devátý ročník StarDance čeká nejvíce novinek v historii soutěže