Dřina a profesionální vedení se vyplácí – mnohonásobní mistři ČR a světa v moderním tanci hledají nové parťáky

Registrace na casting spustí Movement Factory v pátek 27. května 2022

Taneční studio Movement Factory v Praze popírá nezájem dětí a mladých lidí o pohyb. 45tinásobní mistři světa a 80tinásobní mistři České republiky spustí už tento pátek 27. května registraci pro casting nových tanečníků. Přidat se tak mohou nadšenci, které zajímá moderní tanec ve stylu contemporary, jazz, lyrical, acrobatic a show art. Úspěšní tanečníci a tanečnice mají navíc šanci uplatnit se v různých představeních, filmech, show, reklamních spotech a videoklipech.

Movement Factory staví na profesionální výuce nejlepšími českými choreografy, ale také lásce dětí a mladých lidí k tanci.

„Hledáme cílevědomé a chtivé tanečníky a tanečnice, kteří se nebojí makat. Máme talent na to rozpoznat talent, a to i v zárodku. Spousty našich svěřenců se nikdy současnému tanci před nástupem do našeho studia nevěnovali a po roce s námi se stali třeba i mistry světa. Tvoříme novou generaci profesionálních tanečníků,“ upřesňuje přístup studia Jakub Dvořák, zakladatel zakladatel Movement Studios, choreograf a tanečník.

Jakub Dvořák Foto M. Pribylinec

Tanečníky Movement Factory můžete v nejbližší době vidět například v show Československo má talent. Registrace ke castingu se na webu www.movement-studios.cz otevře v pátek 27. května 2022. Samotný casting se pak uskuteční ve středu 22. června 2022.

Movement Factory

Pobočka Movement Factory Praha se otevřela jako druhá v pořadí pod vlajkou Movement Studios v roce 2019. Další dvě najdou zájemci v Brně (Movement Company) a ve Veselí nad Lužnicí (United Movement). Díky Movement Studios, která poskytují vzdělávání mladé generaci v tanci na vysoké úrovni, dostaly již desítky tanečníků příležitost pracovat v profesionálním komerčním světě tance. Měli možnost spolupracovat například s Leošem Marešem, Mikolasem Josefem, Kapkou naděje, Českou Miss, Pavlem Šporclem, show Československo má talent či v zahraničí s Robbiem Williamsem, Justinem Jesso nebo Mariah Carrey.