Cocotte Minute – Veď mě! Tour 2018 – křes EP Praha Akropolis

Cocotte Minute táhnou – většina z jejich aktuálního turné Veď mě! Tour 2018 je vyprodaná. Teď se ženou na Prahu, kde chystají pro své fandy vánoční mejdan a křtem EP Veď mě! letošní úspěšné turné zakončí.

 

Cocotte minute od poloviny října křižují Českou republiku s novým koncertním programem Veď mě! Tour 2018. Ten je postaven, jak již název napovídá, na skladbách z jejich nového EP Veď mě!.

Aktuální nahrávka vyšla v polovině září a byla prvním čistě studiovým projektem kapely po dlouhých osmi letech.

Po úspěšném koncertním tažení po republice se Cocotte minute připravují na dva koncerty v Praze 18 a 19. prosince se EP Veď mě! dočká oficiálního křtu.

CM: „V Praze symbolicky uzavřeme parádní tour, na které jsme dvakrát vyprodali Brno, Opavu, vyprodanej je první pražskej koncert, Plzeň a druhá Praha téměř taky… sály kde hrajeme praskají ve švech, lidi jsou nadšení, vracejí nám to neskutečně. My jim na oplátku dáváme absolutně to nejlepší, co je v nás. Něco se děje, cítíme z toho obrovskou sílu.“ 

 

Cocotte Minute pro své fanoušky připravili nadupanou dvouhodinovou show, rozdělenou do dvou hodinových bloků.

V první části zazní všechny skladby z nového EP Veď mě!. Podle recenzentů i fanoušků nové CD obstálo a posunulo kapelu zase o velký kus dál. Sílu skladeb ale vždy prověří až živé koncerty a z reakcí fanoušků z těch již odehraných si nové skladby stojí více než dobře. Novinky doplní osvědčené hity a kultovní songy.

 

CM: „Zahrajeme komplet nové EP Veď mě a nejsilnější tracky ze všech předchozích alb. Zaměříme se i na vizuální show, kterou pro nás připravují jedni z nejlepších odborníků na projekce a lightdesign, ostatně mají za úkol z toho udělat intergalaktickou show, která vás vyzuje z bot. Odehrajeme dvouhodinový set postavený na dosavadní tvorbě kapely a chystáme i nějaké to překvápko.“

 

Cocotte Minute – Veď mě Tour 2018

14.12.           Děčín – Garage Noir

15.12.           Plzeň – Pod Lampou

18., 19. 12.    Praha – Akropolis