5. ročník oblíbené akce „(nejen) Běháme pro děti“

Dne 23. 6. 2019 proběhne již 5. ročník oblíbené akce „(nejen) Běháme pro děti“ v pražském parku Na Pankráci. Výtěžek je v plné výši věnován na podporu dětí a mladých lidí z dětských domovů. Akci pořádá obecně prospěšná společnost DEJME DĚTEM ŠANCI, která za osm let činnosti podpořila už více než tři tisíce dětí částkou přes 32 milionů korun. Přijďte se již tuto neděli pobavit a pomoci nám tuto krásnou částku navýšit!

Sportovně-zábavné odpoledne „(nejen) Běháme pro děti“ startuje v 13:00 hodin a je určeno zejména pro rodiny s dětmi. Vítáni jsou však samozřejmě i sportovní nadšenci, milovníci dobrého jídla a pití nebo ti, kteří sportovat nechtějí, ale rádi by podpořili dobrou věc. Věříme, že vyžití si najde opravdu každý. Vstup na akci je zdarma, hradí se pouze registrace na hlavní běhy.

Celým odpolednem nás bude provázet moderátorská dvojice, kterou můžete znát například z rádia Evropa 2, En.dru a Nasty. Těšit se můžete také na hudební vystoupení pop-rockové kapely On Fire a dětí z dětských domovů. Malé návštěvníky zajisté potěší skákací hrad, malování na obličej, promo stánek PlayStation, kouzelnická show, přehlídka koní, modelování balónků a spousta dalších sportovních i nesportovních aktivit.

Jak už samotný název napovídá, na akci se bude mimo jiné běhat. Pro děti jsou připraveny běhy na 100 a 300 m, kde vyhrává každý. Na všechny, kteří se běhu zúčastní, čeká krásná medaile s logem „Běhám pro děti“. Pro starší závodníky jsou připraveny dva hlavní běhy na 1 a 5 km, kdy absolutní vítěz převezme pohár MČ Praha 4, přímo z rukou starostky Ireny Michalcové, která nad akcí převzala záštitu. V závěru dne je připravena bohatá tombola, mezi první tři ceny patří televize Sony, PlayStation a mobilní telefon.

Akce probíhá za podpory Nadace ČEZ a ve spolupráci s MČ Praha 4.

Přijďte se pobavit a zároveň pomoci dětem z dětských domovů, budeme se na vás těšit!