3. večer IX. řady Stardance v předvečer oslav 100 let republiky


V předvečer oslav 100 let republiky se tančilo na hudbu z období první republiky. 

Taneční páry předvedly tango a jive. Porota udělila některým párům vysoká bodová hodnocení.

 



 

 

Taneční výkony soutěžních párů

Prvním pár Veronika Arichtěva s Michalem Necpálem si pro svůj  jive vybrali hudbu Osvobozeného divadla a netradiční choreografii. V. Kuneš hodnotil taneční výkon kladně, Taťána Drexler nepřehlédla drobnou chybu. Zdeněk Chlopčík ocenil choreografii i taneční výkon.

Energický jive vystřídalo tango v podání Davida Svobody a Veroniky Lálové na hudbu R. A. Dvorského. Zdeněk Chlopčík ocenil držení a choreografii avšak postrádal v tanci více energie. V. Kuneš ve svém slovním hodnocení vyzdvihl smysl pro rytmu.

Daniela Písařovicová s Michalem Mládkem zatančili jive. Taťána Drexler kladně hodnotila pohybové provedení. Podle slov R. Baláše získává Daniela na parketu stále větší sebevědomí.

Dalším párem, který tančil tango  byl Dalibor Gondík s Alicí Stodůlkovou.

Richard Genzer a Jana Zelenková předvedli energický jive na hudbu Osvobozeného divadla. Václav Kuneš ocenil choreografii a Taťána Drexler vysoko hodnotila u Richardova tance smysl pro rytmus. Tento taneční pár dostal za svůj výkon od poroty vysoké bodové hodnocení, ve kterém se objevily i známky nejvyšší.

Po jejich vystoupení následovalo tango v provedení Daniely Šinkorové a Michala Padevěta. Ve svém hodnocení se porotci poněkud rozcházeli, neboť R. Baláš v tanci postrádal vášeň, zatímco Václav Kuneš z něj vášeň cítil.

Jive v podání Jiřího Dvořáka a Lenky Nory Návorkové hodnotil Zdeněk Chlopčík jako skvěle rytmicky zatančený a ocenil především střídání rychlých a pomalých figur.

Rychlý jive na tanečním parketu vystřídalo tango v podání Adama Mišíka a Kateřiny Krakowkové. Podle hodnocení V. Kuneše to byl zatím nejlepší tanec, který Adam dosud předvedl. Taťána Drexler s tímto hodnocením souhlasila.

Marek Dědík s Pavlou Tomicovou zakončili taneční večer jivem, který porota shodně ocenila, že byl zatančen srdcem a vyzařovala z něj energie. Pavla i tentokrát přidala k tanci svůj příběh.

Protože i v tomto soutěžním večeru se již vyřazovalo, museli jsme se bohužel rozloučit s tanečním párem Daniela Šinkorová a Michal Padevět.



 

TANEČNÍ PÁRY

 
Číslo páru
Taneční pár

VEČER ČÍSLO – 1 VEČER ČÍSLO -2 Součet bodů
Tanec Bodové hodnocení Tanec Bodové hodnocení
SD 8
Lenky Nory Návorkové a Jiřího Dvořáka   VALČÍK 32
JIVE
 38  70
SD 1
Dalibor Gondík s Alicí Stodůlkovou   SAMBA 36
TANGO
28
64
SD 10 Richard Genzer a Jana Zelenková   VALČÍK 26
JIVE
 38 64
SD 4 Marek Dědík s Pavlou Tomicovou   VALČÍK 25
JIVE
37
62
SD 3
David Svoboda s Veronikou Lálovou.   SAMBA 33
TANGO
28
61
SD 6
Veronika Arichtěva s Michalem Necpálem   VALČÍK 27
JIVE
27
 54
SD 2
Daniela Písařovicová s Michalem Mládkem   VALČÍK 27
JIVE
 26 53
SD 5
Adama Mišíka a Kateřiny Krakowkové   SAMBA 22
TANGO
28
50
SD 9
Monika Bagárová s Robinem Ondráčkem   SAMBA 22
 —- —-
 22
SD 7
Daniela Šinkorová s Michalem Padevětem   SAMBA 34
TANGO
33
67
Červěně označeno – PÁR UKONČIL SOUTĚŽ   

 

Devátý ročník StarDance čeká nejvíce novinek v historii soutěže