„W“ RESTAURANT & WHISKEY BAR: Luxusní jídlo až k Vám domů

Chtěli jste pozvat svého obchodního partnera na pracovní oběd, ale současná nepříznivá situace Vám překazila vaše plány? Vzít rodinu nebo přátele na večeři s výborným jídlem a vínem? Pomůžeme Vám přenést atmosféru naší jedinečné restaurace k Vám domů. Pokrmy ve stylu středomořské kuchyně Vám dovezeme naservírované tak, jako byste si je dali u nás v restauraci.

Události posledních dní nám opět obrátily život vzhůru nohama. V této nelehké době bychom proto na své blízké měli myslet dvojnásob. Udělejte jim radost a objednejte si z našeho menu luxusní oběd či večeři. Vykouzlete úsměv na tváři svých blízkých sklenkou dobrého izraelského vína či jantarové whisky!

 

Moc dobře víme, že s dobrým jídlem se pojí i příjemný zážitek. Vyberte si z našeho menu zaměřeného na středomořskou kuchyni plnou voňavého koření a nevšedních chutí. Luxusně servírované pokrmy Vám do hodiny přivezeme vlastními silami po celé Praze. Budou chutnat i vypadat tak, jako byste si je dali přímo u nás v restauraci.

Vychutnejte si například jeden z našich vyhlášených steaků. U nás totiž zůstane steak steakem i po rozvozu – na vrchu jemně křupavý a uvnitř šťavnatý. Skvělou chuť podtrhne vůně dřevěného uhlí, na kterém steaky připravujeme ve speciálním grilu. Výborně se k němu bude hodit i degustační set mini whisky z celého světa. Nechte nás přenést hřejivou atmosféru našeho podniku až k Vám domů, k Vašim blízkým nebo do kanceláře.

V příznivější době se na Vás budeme těšit v Maiselově ulici, jen několik kroků od Staroměstského náměstí. V unikátních podzemních prostorech Vám rádi naservírujeme sklenku výborného izraelského vína nebo jednu z více než 1.000 druhů whisky z celého světa, které u nás můžete ochutnat.  

Váš „W“ Restaurant

www.wrestaurant.cz