Ve zmrzlinovači Klarstein Vanilla Sky rychle připravíte zmrzlinu na jakou máte zrovna chuť.

Dostali jsme k testování zmrzlinovač od firmy Klarstein Vanilla Sky. Zmrzlinovač nás zaujal na první pohled svým designem a díky červené barvě se příjemně vyjímal na kuchyňské lince.

Zmrzlinovač Klarstein Vanilla Sky

Váha přístroje je 10 kg. Jeho podstatnou část tvoří chladící kompresor o výkonu 180 W. Vyjímatelná nerezová nádoba o objemu 2 litrů je naprosto ideální pro přípravu zmrzliny na oslavu. Zmrzlinu není potřeba připravovat dlouho dopředu, protože je hotova zhruba za 30 minut.

 

Příprava zmrzliny a ovládání přístroje

Zmrzlinovou směs vlijeme do nerezové nádoby,nassadíme míchací metly, pečlivě zaklopíme víko a stiskneme tlačítko. Správné uzavření je důležité, protože, jak jsme zjistili, nedokonale uzavřené víko, prodlužuje dobu chlazení zmrzliny.  Ovládání zmrzlinovače je velmi jednoduché a interaktivní pomocí tří tlačítek na horní straně přístroje vedle digitálního displeje. Tlačítko stop/start zastaví přípravu a umožňuje tak dodatečně přidat do směsi další přísady. Na displeji můžeme průběžně sledovat, jak se klesá teplota směsi ve zmrzlinovači. Průhledným víkem přitom pozorujeme houstnoucí konzistenci zmrzlinové směsi.

 

 

 

 

 

 

Domácí zmrzlina všech možných chutí

Ochutnali jsme zmrzlinu jogurtovou, smetanovou, čokoládovou, vanilkovou, banánovou, citronovou a vyzkoušeli jsme i přípravu zmrzliny ze sušené zmrzlinové směsi s jahodovou příchutí. Přestože jsme s přípravou zmrzliny neměli žádné předchozí zkušenosti, byli jsme pokaždé výsledkem nadšeni. Ocenili jsme zároveň, že po skončení výroby zmrzliny je velmi jednoduché a rychlé nádobu, metly i víko omýt. Součástí sady je i praktická naběračka s jejíž pomocí bylo velmi snadné vykouzlit kopečky zmrzliny.

 

 

 

 

 

 

 

Zmrzlinovač Klarstein Vanilla Sky je ideální zejména v letním období, kdy rozhodně nebudete chodit pro zmrzlinu do obchodu.

 

Více informací naleznete na stránkách výrobce ZDE

 

Produkt zapůjčil :