Speciální valentýnská akce v ORION Ateliéru

Značka ORION vloni začala psát další kapitolu svého příběhu. Na pražském Jungmannově náměstí otevřela první ORION Ateliér – místo, kde si může návštěvník přijít vytvořit svou vlastní čokoládu.

ORION Ateliér

Historie ORIONU se začala psát před více než 120 lety. Není Čecha, který by značku neznal a neměl s ní spojené emoce z dětství. Před dvěma lety se otevřely dveře dočasné čokoládové dílny v partnerských kavárnách na několika místech v České republice, ve kterých se testoval nový koncept expanze značky, jenž se ve výsledku velmi osvědčil. Nyní značka ORION otevírá místo pro všechny milovníky čokolády i kreativity.

V ORION Ateliéru přední český čokolatiér a cukrář Martin Pokorný připravuje základ pro jemnou tabulkovou čokoládu obsahující 68 % kakaa. Díky kterému se bude na jazyku rozplývat intenzivní, ale vyvážená chuť. Čokoláda byla vytvořena přesně na míru české chuťové preference.

„Čokoládu si návštěvník Ateliéru bude moct sám dochutit a ozdobit libovolnými přírodními ingrediencemi, jako jsou vybrané druhy oříšků, kousky pražených kakaových bobů, brusinky či mrazem sušené maliny. Při každé návštěvě si bude moct vyzkoušet nové kombinace či zajímavé sezónní ingredience. Dokonalý vzhled vlastní vyrobené čokolády pak dokreslí i jeden z luxusních obalů s rukopisem Zdenka Rykra, které zde nabízíme. Dozdobit si vlastní tabulku můžou návštěvníci i čerstvou květinou,“ uvádí Lucie Klusáková.

Kromě tohoto jedinečného sladkého zážitku zde budou pod rukami mistra čokolády vznikat i další čerstvé čokoládové výrobky: luxusní pralinky, hravá lízátka či plné kornouty lámané čokolády. Než se zákazníkovi tabulka vychladí a dárkově zabalí, může si dopřát horkou čokoládu z čerstvého napěněného mléka nebo šálek luxusní kávy Nespresso. Ochutnat může i zákusky, jako jsou čokoládové muffiny či brownie.

Foto: Orion ateliér

Speciální valentýnská akce

 

10.2.–14.2. v čase 8–19 hod.

V rámci speciální valentýnské akce si můžete svou tabulku dozdobit luxusními pralinkami, sladkými želé srdíčky či dražovanými lístky růže  Této  kombinaci nikdo neodolá.

Na místě můžete také vybírat ze speciální nabídky již hotových čokolád, které pro vás připravil  mistr čokolády Martin Pokorný.  

A aby se váš dárek zapsal opravdu do srdce, ve čtvrtek a pátek můžete využít služeb  krasomalířky Necmarej  , a to v termínech:

13.2. čtvrtek 12–14 a 16–18 hod.

Kontakt:

ORION Ateliér

Jungmannovo náměstí 773/11

110 00 Praha

praha@orion-atelier.cz

+420 725 333 800

 

Více informací naleznete ZDE

 

Foto: ORION ateliér