Šéfkuchař Chris Naylor v pražské restauraci Il Giardino Toscano

Dopřejte si mimořádný gurmánský zážitek v Ristorante Il Giardino Toscano. 31. října 2019 od 18 hodin bude servírováno 6-chodové degustační menu Chrise Naylora, 1*michelinského šéfkuchaře restaurace Vermeer v Amsterdamu, a Filipa Šulce, šéfkuchaře restaurace II Giardino.

Rozmazlete svoje chuťové pohárky a rezervujte si místo v ceně 2950 Kč na osobu.

Uvítací přípitek se podává na terase Sky Lounge s výhledem na pražské panorama.

Menu:

– Makrela marinovaná s jablky a zázvorem s pyré z červených paprik a olivovým bujonem

Sekt La Noble Brut – Cuvée Royale

– Tomatovo-jahodový tatarák s tuňákem a ančovičkami

Pinot Noir rosé 2018

– Pečená hřebenatka v chlebu, fermentovaná švestka a celerové jus

Sylvánské zelené 2019

– Krevetové carpaccio se sezonním dresinkem a slámou z hovězích žeber

Ryzlink rýnský 2016

– Pečené telecí s dýňovým pyré a křenovou granolou

Pinot Noir 2015

– Švestkový dort s mascarpone, medem a marcipánem

Le Précieux 2015 Neronet

Cena zahrnuje konzumaci nápojů a párování s víny z vinařství Salabka.

Rezervaci doporučujeme provést co nejdříve, počet míst je omezen.

Součástí večera je losování o pobyt na 2 noci pro 2 osoby v NH hotelu v Amsterdamu a příspěvek 200 EUR na večeři v restauraci Vermeer.