Dopřejte si mimořádný gurmánský zážitek v Ristorante Il Giardino Toscano. 31. října 2019 od 18 hodin bude servírováno 6-chodové degustační menu Chrise Naylora, 1*michelinského šéfkuchaře restaurace Vermeer v Amsterdamu, a Filipa Šulce, šéfkuchaře restaurace II Giardino.
Rozmazlete svoje chuťové pohárky a rezervujte si místo v ceně 2950 Kč na osobu.
Uvítací přípitek se podává na terase Sky Lounge s výhledem na pražské panorama.
Menu:
– Makrela marinovaná s jablky a zázvorem s pyré z červených paprik a olivovým bujonem
Sekt La Noble Brut – Cuvée Royale
– Tomatovo-jahodový tatarák s tuňákem a ančovičkami
Pinot Noir rosé 2018
– Pečená hřebenatka v chlebu, fermentovaná švestka a celerové jus
Sylvánské zelené 2019
– Krevetové carpaccio se sezonním dresinkem a slámou z hovězích žeber
Ryzlink rýnský 2016
– Pečené telecí s dýňovým pyré a křenovou granolou
Pinot Noir 2015
– Švestkový dort s mascarpone, medem a marcipánem
Le Précieux 2015 Neronet
Cena zahrnuje konzumaci nápojů a párování s víny z vinařství Salabka.
Rezervaci doporučujeme provést co nejdříve, počet míst je omezen.
Součástí večera je losování o pobyt na 2 noci pro 2 osoby v NH hotelu v Amsterdamu a příspěvek 200 EUR na večeři v restauraci Vermeer.