Sedmá řada MasterChef Česko se blíží do finále

Tři finalisté se proti sobě postaví s tříchodovým menu promyšleným do posledního detailu. Budou do něj muset otisknout nejen kousek sebe, ale i cestu, kterou si v soutěži MasterChef  Česko prošli. Půjde o hodně, odměna pro vítěze je velká. S titulem nejlepšího amatérského kuchaře v České republice přichází i v historii soutěže nejvyšší výhra, a to 2,5 milionů Kč. Kdo si splní svůj kulinářský sen a kdo odejde domů s prázdnou?

Cesta finalistů

Cesta dovedla Terku, Honzu a Kubu až do chvíle, kdy mohou navléknout kuchařské rondony. Byla to cesta náročná a spletitá, plná přešlapů, slz i zranění, zároveň přinesla své ovoce.

„Dnes večer se rozhodne o tom, kdo získá titul MasterChef Česko 2023,“ slavnostně zahájil Radek Kašpárek.

A že je o čem rozhodovat. Opět se ve finále bude vařit hned třikrát, jen s jednou malou obměnou. Kuchař, který si za předkrm a hlavní chod odnese nejméně bodů, už dezert v kuchyni MasterChef nepřipraví a sladký rozstřel proběhne pouze mezi finálovou dvojicí s vyšším bodovým ohodnocením.

Vyrovnaný souboj

Soutěžící svým jídlům dají naprosté maximum – první si pohraje se všemi živly, druhý zabrousí do chutí dětství a třetí vsadí na své oblíbené pokrmy. Neskutečně vyrovnaný souboj před porotu postaví nelehký úkol a všichni se postarají o nesmírně napínavé finále.

Kdo nad hlavu pozvedne trofej MasterChef se diváci dozví už ve středu 20. prosince ve 20:20 na TV Nova a v úterý 19. prosince na Voyo.