Prožijte valentýnskou romantiku v domácím prostředí

Letošní Valentýn bude jiný než všechny, které jsme dosud zažili. Místo romantických chvil v oblíbené restauraci jej tentokrát pravděpodobně budeme trávit doma. To ovšem neznamená, že byste měli rezignovat na romantiku a dobré jídlo. Také v domácím prostředí si můžete vychutnat pokrmy připravené ve vaší oblíbené restauraci – začít lze třeba hned ráno společnou snídaní a pokračovat v romantice můžete chutným obědem, či večeří při svíčkách s lahví dobrého vína. Díky službě Dáme jídlo, která vám vybraný pokrm doručí v průměru už za 30 minut od objednání, navíc nemusíte opustit pohodlí a bezpečí svého domova. Nebo můžete pokrm připravit sami či ve spolupráci s partnerem a na damejidlo.cz jen objednat potřebné suroviny. A co by byl Valentýn bez květiny? I tu zde seženete.

Čas věnovaný tomu druhému, možnost nechat se hýčkat personálem a vychutnat si dobré jídlo jsou důvody, proč každý rok hlásí restaurace na Valentýna plnou kapacitu. Ne však letos. S ohledem na vládní nařízení zůstávají dveře gastronomických podniků i nadále zavřené. Únorový svátek zamilovaných tak v tomto roce zřejmě strávíme doma. Nicméně to neznamená, že byste tento den nemohli oslavit tak, jak jste zvyklí – společnou snídaní, dobrou večeří, lahví kvalitního vína a květinou.

Prostřednictvím online služby Dáme jídlo si můžete objednat hotový pokrm ze své oblíbené restaurace přímo domů, a tím ji také podpořit. Na Valentýna nezůstanete ani bez vína – některé podniky v rámci svých menu nabízí i nápoje včetně těch alkoholických. Vybrat si nyní můžete z nabídky zhruba 5 000 zapojených restaurací.

Platforma má i řešení pro ty, kdo chtějí vyjádřit svou lásku vlastnoručně připraveným, třeba i několikachodovým menu. Díky službě Tesco Expres a nové službě Dáme market si můžete nechat domů dovézt i nákup, a to do 30 minut od objednání! Služby jsou dostupné zatím jen v rámci Prahy, ale do budoucna se budou rozšiřovat, stejně jako výběr potravin.

A ti, kteří nemají čas ani na velké přemýšlení, ale přesto chtějí “uspořádat” nezapomenutelné společné chvilky, mohou využít nabídku “Valentýnské menu”. Kde? Opět na damejidlo.cz. Tato nabídka bude probíhat od 10.2. do 14.2. a nabídne speciální zamilované menu pro dva. Zapojí se do ní několik podniků z celé republiky.

K romantickým chvílím neodmyslitelně patří květiny. Ale nebojte, ani pro ně nemusíte běžet do květinářství. Kytici taktéž vyřešíte online na pár kliknutí. Na damejidlo.cz nakoupíte i překrásné, ručně vázané Kytky od Pepy.

Letos tedy zvládnete jednoduše zařídit snídani do postele i romantickou večeři, a to na jednom místě. Tím je platforma damejidlo.cz, kterou můžete využít odkudkoliv a kdykoliv. To ocení zejména ti, kdo nejsou příznivci složitého nakupování. Na webu nebo přes aplikaci seženete jak hotové pokrmy z pestré nabídky restaurací a bister, tak potraviny z nové služby Dáme market i květiny pro vaši drahou polovičku nebo na stůl jako dekoraci. Nejlepší na tom je, že vám kurýr vaši objednávku doveze v průměru už za 30 minut.

Tak hezkého Valentýna!