Přímý přenos finálového zápasu Americké fotbalové ligy – The Big Game v Hard Rock Cafe Praha

Nenechte si ujít první výkop The Big Game a navštivte v neděli 2. února Hard Rock Cafe® Praha, restaurace nabídne herní menu a další skvělé vychytávky. Hosté, kteří si v Hard Rock Cafe Praha rezervují stůl dopředu, budou mít k dispozici dvě speciální nabídky – neomezený VIP balíček The Big Game a The Big Game Super Selection menu. VIP balíček musí být objednán s předstihem a je vybaven celou řadou oblíbených jídel a nápojů, které hostům umožní dopřát si dokonalý žážitek při sledování nezapomenutelné hry a vzrušujících poločasových okamžiků The Big Game, který se odehraje na domovském Hard Rock Stadionu® v Miami.

VIP balíček The Big Game nabídne nejenom neomezenou konzumaci, ale i pohodlné posezení se soukromou televizí. VIP speciální menu The Big Game poskytne legendární burgery, křidýlka, hranolky a další oblíbené americké pokrmy, neomezené množství  točeného piva Staropramen a nealkoholických nápojů.

 

The Big Game Super Selection menu poskytne možnost výběru dvou pokrmů za výhodnou cenu. Kromě toho Hard Rock Cafe Praha nabídne nápojový balíček lahvových piv Corona, který perfektně doplní požitek z her. Pro více informací o akci The Big Game v Hard Rock Cafe Praha navštivte stránky https://www.hardrockcafe.com/location/prague/cs/.

Hosté se dále mohou těšit na velká promítací plátna, plazmové televize, roztleskávačky nebo popcorn stanici. Nebude chybět ani oblíbený foto koutek, předzápasová analýza nebo soutěž o ceny. Celý večer probíhá ve spolupráci s Českou asociací amerického fotbalu. Zápas se pak odehraje od 21:00 do 4:30.

 

Ti, kteří si neudělají rezervaci dopředu, si i tak mohou 2. února v Hard Rock Cafe Praha užít skvělou Big Game party se zmíněným The Big Game Super Selection, které zahrnuje skvělou nabídku nápojů a prémiová lahvová piva.

Rezervaci je možné udělat přes emailovou adresu prague.salescoordinator@hardrock.com. Chcete-li zakoupit zboží z kolekcí Hard Rock Cafe, navštivte online Rock Shop® na www.shop.hardrock.com. Další informace o značce Hard Rock Cafe naleznete na webu www.hardrockcafe.com