Festival delikátních chutí –  jaro 2020

V sobotu 21. 3. 2020 znovu zaplní Novoměstskou radnici a její okolí tradiční i netradiční pokrmy z různých koutů světa. Festival delikátních chutí vstupuje už do své šesté sezony a v duchu očekávání jara bude čerstvě a svěže laděný. Přijďte po zimě dočerpat energii, pochutnat si a při troše štěstí užít i první příjemné chvilky pod širým nebem v nové sezóně.

Festival delikátních chutí

Ředitel Novoměstské radnice Albert Kubišta k festivalu říká: “Příchod jara je na Novoměstské radnici už tradičně spojen nejen se znovuotevřením věže, ale i s Festivalem delikátních chutí. Kombinace pestré nabídky mezinárodních jídel a nádherných historických prostor dělají z festivalu oblíbenou a očekávanou událost sezóny a to nás těší.”

Festival bude jako vždy probíhat na nádvoří i v historických interiérech Novoměstské radnice a v přilehlé části parku na Karlově náměstí. Můžete se těšit na bezmála tři desítky nadšených kulinářů z různých zemí. Přijďte s námi procestovat svět, pas můžete pro tentokrát nechat doma!

 

Festival delikátních chutí

Konkrétnější nabídku přiblíží produkční festivalu Jitka Palusková: „Návštěvníci budou mít možnost ochutnat a v mnoha případech i přímo na místě vidět přípravu specialit tibetské kuchyně, jídel z Karibiku, tradičních britských fish & chips, amerického smoky BBQ, pokrmů z Ugandy  havajského poke, belgických hranolek, čínských dim sum knedlíčků, španělských churros, ale taky českých vdolků nebo bramborových placek z pece a řady dalších… zapijeme to čerstvýmilimonádami, výběrovou kávou, svěžím vínem nebo řemeslným pivním speciálem a nová sezóna budiž náležitě zahájena!“

 

Vstup zdarma

Termín:

21.3. 2020 od 10:00 – 18:00 hod

Místo:

Novoměstská radnice

Karlovo náměstí 1/23

Praha 2

 

Více informací naleznete ZDE

http://www.facebook.com/events/656137485145657/