Dorazila parádní vína z Bordeaux a Alsaska! Poskládejte si svůj kartónek!

Červená vína z Bordeaux a bílá a šumivá vína z Alsaska nově doplňují nabídku eshopu OKvíno! Užijte si báječná vína z Francie v pohodlí svého domova. Navázali jsme spolupráci se třemi zajímavými vinařstvími, jejichž vína jsou tak nyní dostupná v České republice!

Château Bourdieu se nachází na pravém břehu ústí řeky Gironde a tady vinaři pracují zejména s odrůdou Merlot. Ta je dnes vůbec nejvíce rozšířenou v celém Bordeaux. Vyzkoušejte trojici červených vín Château Bourdieu se skvělým poměrem ceny a kvality.

Château Bourdieu L’Absolu 2016

Vinařství Château Dauzac patří mezi hvězdy apelace Margaux, v tomto případě jsme tedy na levém břehu, kde naopak ve vinicích převládá odrůda Cabernet Sauvignon. Vína z Château Dauzac, to je elegance ruku v ruce s koncentrací a robustností, čistý a skvěle pitelný styl.

D de Dauzac 2018

Do třetice pak naše portfolio rozšířilo rodinné organické vinařství z Alsaska – Domaine Neumeyer. Vinařství sídlí v obci Molsheim, asi 20 minut západně od Štrasburku. Aktuálně vinařství vede mladý vinař Jérôme Neumeyer, který v rámci 16 hektarů vlastních vinic hospodaří v organickém režimu s prvky biodynamiky. Jérôme produkuje více méně suchá vína příjemného odrůdového charakteru. Vína Domaine Neumeyer jsou proto pravidelně velmi vysoce hodnocena v rámci publikací Guide Hachette nebo La Revue du Vin de France.

Pinot Blanc Tulipe 2017

Ochutnejte nová vína z Francie, při objednání alespoň šesti lahví máte jako vždy dopravu ZDARMA!