WhatsApp a Mercedes-AMG PETRONAS F1 team zahájily nové partnerství

WhatsApp a Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team uzavírají víceleté partnerství, které fanoušky zavede do centra dění s osminásobnými mistry světa. Díky soukromí a zabezpečení, které poskytuje aplikace WhatsApp, budou mít fanoušci týmu exkluzivní příležitost zapojit se do hry Mercedes-AMG F1 a získat přístup k jedinečnému obsahu.

WhatsApp je přední světová služba pro soukromé zasílání zpráv, která spojuje více než dvě miliardy lidí po celém světě. Mercedes-AMG F1 spoléhá na WhatsApp jako na aplikaci pro zasílání zpráv, aby mohl spolupracovat, vzájemně se podporovat a udržovat důležitou koordinaci v reálném čase během 23 závodů ročně na více kontinentech. Chaty WhatsApp jsou již léta součástí kultury úspěchu týmu Mercedes-AMG F1, která umožňuje rychlé a efektivní rozhodování na trati i mimo ni.

WhatsApp Channels

V září byl Mercedes-AMG F1 jedním z prvních, kdo si osvojil novou funkci vysílání WhatsApp Channels, aby se s fanoušky podělil o zážitky ze zákulisí, postřehy a realitu přípravy na závodní víkendy a boje o stupně vítězů. Nové partnerství bylo dnes oznámeno exkluzivně prostřednictvím WhatsApp kanálu týmu Mercedes-AMG PETRONAS F1 .

WhatsApp a tým podepsali toto nové partnerství v předvečer Velké ceny Las Vegas. Fanoušci v Las Vegas i z domova se mohou těšit na spoustu zábavných překvapení s exkluzivním a na míru šitým obsahem naplánovaným po celý víkend.

Během posledních dvou let WhatsApp vyvinul kritikou oceňovaný obsah, a to jak dlouhý, tak krátký, který odhaluje roli, kterou WhatsApp hraje v životech sportovců, aby je spojil s blízkými daleko od domova a poskytl soukromý prostor pro komunikaci, na které záleží nejvíce. Příkladem může být film Naija Odyssey s Giannisem Antetokounmpem a We Are Ayenda.

Toto Wolff, generální ředitel a šéf týmu Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team, řekl:

„WhatsApp hraje klíčovou roli v komunikaci ve všem, co v Mercedes-AMG F1 děláme. Od koordinace našich operací, sdílení nápadů a vzájemné podpory na cestě každou sezónou to tým sbližuje. Pomáhá také zrychlit komunikaci a rozhodování v celé organizaci. Jako dvě inovativní a pokrokové značky si nedokážu představit přirozenější partnerství. Těšíme se na spolupráci s aplikací WhatsApp a na to, že inovativním a originálním způsobem oživíme šíři našich příběhů.“

Will Cathcart, vedoucí WhatsApp, řekl:

„Byli jsme ohromeni tím, jak se tým Mercedes-AMG PETRONAS F1 spoléhá na WhatsApp, aby udržel organizaci v chodu. Vůdčí schopnosti a hodnoty, které již léta prokazují, aby posunuli motoristický sport kupředu, jsou inspirující. Jsem hrdý na to, že budeme společně odhalovat, jak WhatsApp stmeluje jejich tým a přibližuje fanoušky k akci.“

WhatsApp

WhatsApp je přední světová komunikační služba, která poskytuje více než dvěma miliardám lidí soukromé a bezpečné posílání textových zpráv a volání. WhatsApp je k dispozici zdarma na zařízeních iPhone i Android a vyniká v poskytování komunikace napříč platformami pro skupiny na mobilu nebo počítači. Letos WhatsApp spustil „Kanály“, nový způsob přijímání soukromých aktualizací od lidí a organizací, který za první dva měsíce překonal více než 500 milionů uživatelů. WhatsApp také poskytuje velkým i malým firmám pokročilé nástroje pro poskytování zákaznických služeb a dalších firemních zpráv.

Zdroj: Mercedes AMG-PETRONAS Formula One