TUDOR se vrací do motoristického sportu a spojuje síly s nově vytvořeným týmem VISA CASH APP RB FORMULA ONE TEAM

Tudor se připojuje ke zbrusu novému týmu VISA CASH APP RB FORMULA ONE TEAM jako oficiální partner, který pohání tým do čela startovního roštu.

TUDOR má za sebou dlouhou tradici závodění na závodní dráze. TUDOR podporoval vítězné týmy během zlaté éry motoristického sportu, počínaje Tudor Watch Racing Team na konci 60. let až po nedávný šampionát IMSA TUDOR United SportsCar Championship. Nyní, v roce 2024, se TUDOR opět vrací do sítě.

Visa Cash App RB je zbrusu nový tým Formule 1 podporovaný společností TUDOR.

Za volantem vozů usednou osvědčený vítěz závodu Daniel Ricciardo a mladý pilot Yuki Tsunoda. Tým prošel radikální změnou, a to nejen pokud jde o nápadné zbarvení s logem TUDOR, stejně jako závodní kombinézy jezdců, ale napříč všemi odděleními, od managementu až po inženýry, a vydal se na nové dobrodružství, jehož cílem je učinit z něj předního jezdce Formule 1.

„TUDOR byl vždy poháněn odvážným duchem, důslednou vůlí dělat věci jinak,“ říká generální ředitel společnosti TUDOR Eric Pirson. „A tento duch – říkáme mu -Born to Dare – je přesně to, co Visa Cash App RB předvádí před sezónou F1 2024. Jsme nadšeni, že se můžeme vrátit do motoristického sportu s partnerem, který je připraven přijmout tuto výzvu,“ dodává.

„Jsme potěšeni, že můžeme TUDOR přivítat v našem týmu. V motoristickém sportu mají dlouhou historii, která sahá až do 60. let, kdy se poprvé zapojili do závodů sportovních vozů, stejně jako do historických závodů a rallye,“ komentoval Peter Bayer, generální ředitel týmu VISA CASH RB FORMULA ONE TEAM.

„Nyní se švýcarská hodinářská společnost chopila příležitosti posunout se na samotný vrchol motoristického sportu a připojila se k nám, když se pouštíme do mistrovství světa Formule 1 2024 s naší novou identitou Visa Cash App RB. Náš tým bude zpochybňovat status quo ve Formuli 1 se silnou identitou, jedinečným stylem a nekompromisní kvalitou – stejně jako hodinky Tudor.“

TUDOR dělá věci po svém.

Koneckonců, o tom je být „Born to Dare“. Nové partnerství Visa Cash App RB to potvrzuje. Umístit jméno TUDOR na vítězný vůz je snadné. Ale vybrat si ten správný tým, který budete podporovat, je jiný příběh. Znamená to podporovat tým, který se ukazuje slibně a sdílí odvážný étos a bojovného ducha. Takový, který je připraven přijmout výzvu závodit zezadu v čele pelotonu. To je důvod, proč se TUDOR připojil k Visa Cash App RB. Cesta TUDORu spočívá v tom, že do toho dáte všechno, postavíte se výzvě a odvážíte se vyzkoušet něco nového.

TUDOR jede na plný plyn do sezóny 2024 Formule 1 s týmem Visa Cash App RB Formule 1.

O SPOLEČNOSTI TUDOR

TUDOR je oceňovaná švýcarská hodinářská značka, která nabízí mechanické hodinky s propracovaným stylem, osvědčenou spolehlivostí a bezkonkurenčním poměrem ceny a kvality. Počátky značky TUDOR sahají až do roku 1926, kdy byla značka „The TUDOR“ poprvé zaregistrována jménem zakladatele společnosti Rolex Hanse Wilsdorfa. V roce 1946 oficiálně založil společnost Montres TUDOR SA, aby vyráběla hodinky, které respektují tradiční filozofii kvality Rolex za dostupnější cenu. Během své historie si hodinky TUDOR díky své robustnosti a cenové dostupnosti vybírali ti nejodvážnější dobrodruzi na zemi, ve vzduchu, pod vodou i na ledu. Dnes kolekce TUDOR zahrnuje ikonické linie jako Black Bay, Pelagos, 1926 a Royal. Od roku 2015 nabízí TUDOR také modely s mechanickými výrobními kalibry s mnoha funkcemi a vynikajícím výkonem.

 

TUDOR JE #BORNTODARE

V roce 2017 spustil TUDOR novou kampaň s podpisem #BornToDare. Odráží jak historii značky, tak to, co představuje dnes. Vypráví o dobrodružstvích jednotlivců, kteří dosáhli mimořádných věcí na zemi, na ledu, ve vzduchu nebo pod vodou, s hodinkami TUDOR na zápěstí. Odkazuje také na vizi Hanse Wilsdorfa, zakladatele společnosti TUDOR, který vyráběl hodinky TUDOR, aby odolaly i těm nejextrémnějším podmínkám, hodinky vyrobené pro nejodvážnější životní styl. Je to důkaz jedinečného přístupu TUDORu k hodinářství, který z něj udělal to, čím je dnes. Na špičce hodinářského průmyslu jsou její inovace nyní zásadními měřítky. Duch TUDOR #BornToDare je po celém světě podporován prvotřídními ambasadory, jejichž úspěchy vyplývají přímo z odvážného přístupu k životu.

 

VISA CASH APP RB:

S více než 350 starty v závodech je italský tým Red Bullu ve Formuli 1 od roku 2006 jedním z nejkonzistentnějších a nejdůležitějších závodníků tohoto sportu. Tým, který vznikl jako Scuderia Toro Rosso a byl pověřen přiváděním budoucích šampionů na startovní rošt, byl úspěšný při nastartování kariéry na nejvyšší úrovni generace jezdců, kteří vyhráli závody a mistrovství světa ve Formuli 1 i mimo ni. Úspěch pokračoval i po přejmenování týmů na Scuderia AlphaTauri v roce 2020 vítězstvím ve Velké ceně Itálie v její první sezóně. Tým Visa Cash App RB, který se nyní znovuzrodil s rozšířenou misí bojovat o největší ceny ve sportu, vstupuje do nové éry soutěžení na vrcholu motoristického sportu.

Zdroj: Visa Cash App RB