Specielní etapa v Alpine A110S s Estebanem Oconem.

Esteban zahájil první dvě etapy úvodního kola roku 2021 Mistrovství světa v rallye roku 2021 – SS1 mezi Saint-Disdier a Corps a SS2 ze Saint-Maurice do Saint-Bonnet legendárního podniku po boku nejlepších jezdců rallye na světě. Mezi nimi úřadující mistr světa Sebastian Ogier a Estebanův tréninkový partner Pierre-Louis Loubet  .

Při této příležitosti  se připomíná také 50 let od prvního vítězství Alpine v roce Rallye Monte-Carlo, když v roce 1971 Ove Andersson dovedl  do cíle  A110 1-2-3.

Esteban pokračuje v přípravách na sezonu FIA Mistrovství světa Formule 1 v roce 2021,která začíná předsezónním testováním v Bahrajnu za 50 dní.

ESTEBAN OCON:

„Byl to úžasný zážitek z jízdy v Alpine A110S na Rallye Monte Carlo. Byl to můj sen jet v rallye takže mít možnost si to zkusit na tak významné akci bylo rozhodně speciální.  Podmínky nebyly lehké, ale to vše celý zážitek umocnilo. Automobil  A110S zvládl opravdu dobře, prokázal, že je pro tyto silnice ideální a bylo fantastické si jízdu vyzkoušel. Určitě se rád opět někdy takové události zúčastním,ale v současné době se   soustředím na přípravu na novou sezónu v  barvách nového týmu. “

 

Foto: Anjuna Hartmann; ECD International

 

Pilot týmu ALPINE F1  Esteban Ocon předvede sportovní vůz Alpine A110S