Scuderia AlphaTauri oznamuje PKN ORLEN jako hlavního partnera

Před sezónou 2023 Scuderia AlphaTauri s potěšením oznamuje víceleté partnerství s PKN ORLEN, jednou z největších ropných a plynárenských společností ve střední Evropě. Podobně jako Formule 1  ORLEN globální značkou, která působí ve zhruba 100 zemích na šesti kontinentech, a proto toto partnerství poskytne perfektní marketingovou platformu pro další zvyšování povědomí o značce a usnadňuje řadu aktivací značky na mezinárodní úrovni.

Partnerství Scuderia AlphaTauri a PKN ORLEN

Značka ORLEN se bude na AT04, který bude brzy uveden na trh, objevovat na několika m ístech, včetně zadního křídla a oblečení pro piloty.

 

Daniel Obatek, generální ředitel PKN ORLEN:

„Skupina ORLEN je nejvýznamnějším multiutilitním koncernem ve střední Evropě, který obsluhuje více než 100 milionů zákazníků. Globální uznání značky je zásadní pro dosažení našich strategických cílů. Téměř polovina tržeb skupiny pochází z prodeje do zahraničí. Proto se důsledně zaměřujeme na sportovní sponzoring, který je základním kamenem naší přítomnosti v nejprestižnějších závodních sériích. Díky působení ve Formuli 1 oslovujeme stovky milionů fanoušků po celém světě a po léta jsme budovali konzistentní marketingovou strategii v Polsku i v zahraničí. S naší novou spoluprací se Scuderia AlphaTauri budeme i nadále využívat obrovský potenciál tohoto sportu.

Franz Tost,  team principal Scuderia AlphaTauri, uvedl:

„Jsem rád, že začínám sezónu 2023 s tak pozitivními zprávami pro tým. ORLEN je jednou z předních ropných a plynárenských společností ve střední Evropě a toto partnerství jim umožní dále zvyšovat povědomí o značce prostřednictvím globálních platforem, které jako tým nabízíme. Těším se, až uvidím jejich logo na našem novém voze při představení příští měsíc v New Yorku a také na to, jak bude toto partnerství v nadcházejících letech pokračovat.“

 

 PKN ORLEN

PKN ORLEN je integrovaná multiutilitní společnost působící ve střední Evropě a Kanadě. Koncern dodává energii a paliva více než 100 milionům Evropanů, zatímco pokročilé produkty jsou prodávány do přibližně 100 zemí na 6 kontinentech. PKN ORLEN usiluje o posílení naší pozice regionálního lídra v přechodu na energetiku zaváděním čistých a udržitelných technologií a také výroby energie na bázi nízkoemisních a bezemisních zdrojů. Akce společnosti jsou vedeny strategickým cílem dosáhnout do roku 2050 emisní neutrality.

 

Zdroj: Scuderia AlphaTauri

 

Formule 1 – kalendář závodů 2023